Kamuflaj Etkisi

Kamuflaj Etkisi

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Home Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

Home Store, kamuflaj desenli parçalarıyla sezona güçlü bir giriş yapıyor. Klasik parçalara sportif hava katan kamuflaj; mont, ayakkabı, ceket ve aksesuar gibi parçalarınızla bütünleşerek trend bir görünüm kazandırıyor.

Farklı ürün gruplarıyla kadınların gözdesi ve ilk tercihi Home Store, yeni sezonunda bulunan trend parçalarını kamuflaj deseniyle buluşturuyor.

Home Store’un haki yeşili ve toprak tonlarıyla bezenen kamuflaj desenli mont ve ceketlerinin yer aldığı koleksiyon, moda tutkunlarının dikkatini çekiyor. Özgür tasarımcıların aldığı ilham ile hazırlanan parçalar, modada kamuflaj akımı yaratırken aksesuarlar ile bütünleşerek rahat ve trend bir görünüm sağlıyor.

Home Store’un kamuflaj desenli parçalarını görmek veya satın almak için tüm Home Store mağazalarını ve www.homestore.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT