Kangaroos Bir Tıkla Ayağınıza Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kangaroos Bir Tıkla Ayağınıza Geliyor

Tarihler: 09 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Firma: Kangaroos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlarıyla büyük küçük, kadın erkek herkesin tercihi olan KangaROOS, geniş seçenekli koleksiyonunu bir tıkla ayağınıza getiriyor.

Mağazacılık anlayışına yeni bir soluk getiren Esem Sport Kardium AVM mağazası ile Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasında, Ayakkabı Dünyası ve Intersports mağazalarında satışa sunulan KangaROOS online satış sitelerinde de spor giyim sevenlere ulaşıyor.

KangaROOS şık tasarımlarıyla, düzenledikleri kampanyalar ile kullanıcıların beklentilerini indirim fırsatıyla sağlayan internet sitelerinin de gözdeleri arasında yer alıyor. Hareketli yaşam tarzına sahip olanlar, uygun fiyat avantajıyla sunulan KangaROOS modelleri arasından zevklerine uygun seçim yapabiliyor.

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS, 60’dan fazla ülkede satılıyor, sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT