Kanz Bayramlıklar Yüzde 15 İndirimli!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kanz Bayramlıklar Yüzde 15 İndirimli!

Tarihler: 15 Ekim 2012 Pazartesi ~ 15 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2012 ~ Ara 15, 2012

Bayram yaklaşıyor, gardıroplar yenileniyor! Kanz Türkiye Facebook takipçileri bayramlıkları %15 indirimli alıyor! Facebook sayfasındaki uygulamaya giren herkes bu fırsattan yararlanabiliyor...

Bayramların vazgeçilmezidir bayramlıklar. Haftalar öncesinden alışveriş yapılır, bir gün öncesinden ütülenir, başucuna özenle konulur...

Çocuk giyiminin öncü markası Kanz bu bayram tüm çocuklar yeni ciciler giysin diye 2012/13 Sonbahar/Kış sezonu ürünlerinde %15 indirim yaptı, hem de Facebook’ta!

Kanz ve S&D mağazalarında bulabileceğiniz birbirinden özel koleksiyonlar %15 indirimli! Yapmanız gereken tek şey, Kanz Türkiye Facebook sayfasında yaratmak ve Kanz ve S&D mağazalarında geçerli %15 indirim kodunuzu almak! Uygulamaya katılanlar ayrıca, yarattıkları kombinasyonları hediye alma, %50 indirim kazanma ve Parents dergisi Kanz Moda Çekimi yıldızı olma şansı da yakalıyor.

Siz de bayramlık kombinasyonunuzu hazırlayın %15 indirimli alın!

Ayrıntılar www.kombinasyonunuyarat.com adresinde ve Kanz Türkiye Facebook sayfasında...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT