Kanz ‘Etiketin Yarısı’ İndirim Fırsatı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kanz ‘Etiketin Yarısı’ İndirim Fırsatı!

Tarihler: 15 Ocak 2014 Çarşamba ~ 15 Mart 2014 Cumartesi

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2014 ~ Mar 15, 2014

Kanz 2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonlarında yer alan şık ve özgün tasarımlarda, etiketler yarıya indi. Canlı ve neşeli modelleriyle miniklerin beğenisini kazanan marka, kışa stil dolu bir başlangıç için sımsıcak indirimler sunuyor…

Rahat, özgür ve stil sahibi tarzıyla dünya çocuk modasının öncü markası Kanz koleksiyonlarında, 0-14 yaş çocuklar için aradığınız her şey var! Retro görünümlü gömlekler, desenli elbiseler, sımsıcak anoraklar, yumuşacık tulumlar ve daha pek çok model Kanz ve S&D mağazalarında sizleri bekliyor…

‘Etiketin Yarısı’ indiriminden yararlanmak için en yakın Kanz ve S&D mağazasına uğramanız yeterli.

Küçük adamlar ve süslü kızların tarzlarına uygun her şey bu koleksiyonlarda

0-14 yaş grubu çocukları dünya çocuk modası ile buluşturan Kanz ve S&D mağazalarında farklı tarzlarda pek çok tema bulunuyor. Küçük prensesler tarzlarına uygun her parçayı ‘My First Love’da bulacak. ‘Civilezed Boys’daki ekose süveterler tam da küçük adamlar için.

Sezonun en trend rengi yeşilin tüm tonları ‘School Bus’ta. Hem spor hem de klasik ürünlerin bulunduğu bu tema 1-6 yaş grubundaki küçük beylerin vazgeçilmezi olacak. Modayı yakından takip eden, şıklığından ödün vermeyen, pembe düşkünü kızlar yeni sezon da ‘Uptown Girls’ü seçecek. Pembenin en güzel tonlarındaki günlük ve şık elbiseler kalitesi ile 4-14 yaş genç kızların gözlerini kamaştıracak. Rengarenk giyinmek isteyen 4-14 yaş grubundaki tüm erkekler, aradıklarını ‘American Sports’ta bulacak.

Kanz ve S&D mağazaları ‘Basics’ ürünleri ile ise tüm çocukların ihtiyaçlarını karşılamada vazgeçilmez olacak. Evde, sokakta veya kreşte… Çocuklar her yerde bu temadaki ürünler ile özgürce hareket edecek.

http://www.kanz.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT