Karaca Unique ile İhtişamlı Sofralara İlham Veriyor

Karaca Unique ile İhtişamlı Sofralara İlham Veriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karaca Unique ile İhtişamlı Sofralara İlham Veriyor

Tarihler: 03 Nisan 2017 Pazartesi ~ 03 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2017 ~ Haz 3, 2017

İncinin doğallığını sofralarınıza getiren Karaca’nın estetik arayan kadınlar için tasarladığı Unique, Fine Pearl’ün benzersiz zarafetini özenle sergiliyor.

Sofralarında şıklıktan vazgeçemeyen kadınların tercihi Karaca, muhteşem renk ve desenlere sahip Unique Yemek Takımı ile misafirlerinize eşsiz bir yemek deneyimi sunuyor.

Kelebeğin narin kanatlarından ilham alan Unique, Karaca’nın ihtişamını yansıtmasının yanı sıra estetik hatlarıyla sofralarınızda zarafetin sembolü oluyor. En özel davetlerde özenle sergilemeniz için tasarlanan Fine Pearl’ün yeni incisi, 86 parçadan oluşuyor.

İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, Unique ile incinin zarifliğini ve enerjisini size sunuyor. Gerçek inci kullanılarak üretilen yemek takımı Unique, siz de sevdiklerinizle paylaşın diye sofralarınıza konuk oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT