Karanlığa İz Bırakan Saat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karanlığa İz Bırakan Saat

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Vıctorınox Swiss Army

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 28, 2013

İsviçre’li Victorinox Swiss Army saatlerinin 2003 yılından beri zirvede olan Night Vision serisi, 2012 yılında yenilenen yüzü ve farklı yapısıyla yine beğeni topluyor. Şık kadran alternatifi ve zarif bilekliği ile gündüzleri klasik bir şıklık sergilerken, geceleri iç aydınlatması ve fener fonksiyonuyla dikkat çekiyor.

Dünyanın en eski ve bir numaralı çakı üreticisi İsviçre’li Victorinox; 1884 yılında İsviçre Ordusu için en iyi bıçağı yapmak üzere, Alp’lerinde eteğindeki küçük bir kasabadan yola çıktığında, bir asırdan fazla süren bu maceranın başlayacağını kuşkusuz bilemezdi.

Hayatı kolaylaştıran ve dayanıklı çelik malzemenin kullanıldığı Victorinox ürünleri, geleneksel yapısını bozmadan, modern çağın ihtiyaçlarına karşılık veren maceraperest yapısıyla tüm dünyada alternatifsizliğini korumaya devam ediyor.

2003 yılında çıkardığı Night Vision serisi saat koleksiyonuyla, tüm dünyada zirvedeki yerini iyice sağlamlaştıran Victorinox Swiss Army; 2012 yılında yenilenen yüzü, şık tasarım ve artan özellikleri sayesinde göz kamaştırıyor.

Bir saatten çok daha fazlasını sunan yeni nesil Victorinox Swiss Army Night Vision; karanlıkta yolunuzu ve zamanı gösterirken; dikkat çekici ışığı ile farkındalığınızı artırıyor.

Kolunuza taktığınız en çekici İsviçre’li Night Vision modelinin üç farklı versiyonu ile şıklığınızı tamamlarken, cazibenizle de etrafa ışık saçıyor olacaksınız.

Gümüş halkalı, çelik kayışlı kömür grisi kadran; gümüş kadran veya kahverengi deri kayışlı Night Vision saatlerinden biri mutlaka sizin için vazgeçilmez olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT