Kaz Tüyü Montlar ile Sıcacık Bir Kış Vadediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kaz Tüyü Montlar ile Sıcacık Bir Kış Vadediyor

Tarihler: 19 Kasım 2013 Salı ~ 19 Ocak 2014 Pazar

Firma: Loft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2013 ~ Oca 19, 2014

Efsane jean markası Loft, jeandeki başarısını tamamlayıcı ürünlerle de mağazalarına taşıyor. Önümüzdeki günlerde mağazalarda yerini alacak olan kaz tüyü mont koleksiyonu ile Loft, kadın ve erkekler için tasarladığı montlarıyla sıcacık bir kışın kapılarını aralıyor.

Efsane jean markası Loft, 2013 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na özel olarak tasarladığı kaz tüyü mont koleksiyonuyla herkese sıcacık bir kış vadediyor. Kaz tüyü özelliğiyle, kullanım kolaylığı sunan tasarımı ve fiyat avantajıyla Loft kaz tüyü montlar, renk seçenekleriyle de kıyafetlerinize tam bir uyum sağlıyor.

Erkeklere özel 4 farklı model

Sıra dışı çizgisini 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’yla ortaya koyan Loft, kaz tüyü montlarıyla da bu çizginin altını çiziyor. Erkeklere özel 4 farklı model ve renk seçenekleriyle piyasaya sunulan kaz tüyü montlar hem fiyatıyla hem de her dönem kullanılabilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Siyah, vizon, camel, haki ve lacivert renk seçenekleriyle sunulan montlar erkeklerin şıklığını tamamlamaya aday oluyor.

Her renk kadınlar için…

Kadınların detaycı yaklaşımına mont koleksiyonunda da yer veren Loft, 8 farklı model ve geniş renk skalasıyla kışlık montlara olan sevgiyi artırıyor. Hafif kullanımı ve renkleriyle öne çıkan Loft kaz tüyü montlar, haki, lacivert, kırmızı, sarı, siyah, camel, kahverengi, mavi ve siyah renk seçenekleriyle sunuluyor.

Uzun süre eskimeden ilk günkü güzelliğiyle giyilebilen ve uzun süre kullanılabilecek olan Loft kaz tüyü montlar, 179 TL ile 229 TL arasında değişen avantajlı fiyat seçeneğiyle sunuluyor. Loft, kışı sıcacık geçirmek isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT