Kelebek’ten Ağustos Ayı Boyunca İndirim ve Hediye Çeki Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kelebek’ten Ağustos Ayı Boyunca İndirim ve Hediye Çeki Fırsatı

Tarihler: 05 Ağustos 2014 Salı ~ 31 Ağustos 2014 Pazar

Firma: Kelebek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2014 ~ Ağu 31, 2014

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Ağustos ayı boyunca yüzde 15 indirim ve 8.900 TL üzeri alışverişlerde 1000 TL hediye çeki sunarak, müşterilerine çok özel fırsatlar yaratıyor.

Kelebek Mobilya; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla Ağustos ayında da kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik ürünlerini yaşam alanlarına taşıyan Kelebek; mobilya alanında tüm ürünlerini kapsayan kampanya ile mevcut yüzde 15 indirimin üzerine 1000 TL hediye çeki sunuyor. 1 Haziran’da başlayan ve 31 Ağustos 2014’e kadar uzatılan kampanya kapsamında, tüm Kelebek Mobilya mağazalarında 8.900 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan indirim ve hediye çeki fırsatını kaçırmayın.

Kelebek Mobilya’nın çok avantajlı fiyat kampanyasıyla sunduğu oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odaları; başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT