Kelebek’ten Yeni ‘Home Office’ Konsept Cosso

Kelebek’ten Yeni ‘Home Office’ Konsept Cosso

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kelebek’ten Yeni ‘Home Office’ Konsept Cosso

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Kelebek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Evinde sade ve şık tasarımlardan keyif alanlara Kelebek’ten çok özel bir konsept: Cosso… Home office tercih edenlerin vazgeçilmezi Kelebek Cosso hem fonksiyonel özellikleri hem de şıklığıyla göz dolduruyor.

Fonksiyonel ve özgün tasarımlarıyla yıllardır mobilya sektörünün öncüsü Kelebek Mobilya, günümüzün değişen trendlerine ayak uydurarak, ofisini evlere taşıyanlara çok özel, fonksiyonel ve şık bir konsept tasarladı.

Ofis şıklığını en güzel şekilde yansıtan Cosso Home Office; çalışma masası, kitaplık ve TV ünitesiyle brilikte evlere farklı bir hava katıyor. Eski yazı masaları konseptinden yola çıkılarak tasarlanan çalışma masası, geniş yüzeyi ve formlarıyla da dikkat çekici bir unsur oluşturuyor. Koleksiyonun kitaplığı, modüler olarak çoğaltılabilir fonksiyonuyla evlere kişiselleştirilmiş kütüphane yaratma imkanı sunuyor.  Cosso, yaratıcılığın ortaya konduğu evlerdeki çalışma alanlarına, doğal ahşabı ve masif beyaz ayaklarıyla, doğallık ve ferahlık getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT