Kidy Hediyeli Yılbaşı Kampanyası Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kidy Hediyeli Yılbaşı Kampanyası Devam Ediyor

Tarihler: 18 Aralık 2012 Salı ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: kidycity

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2012 ~ Ara 31, 2012

Anne, bebek ve çocukların onine alışveriş şehri kidycity.com, Hipp ile birlikte miniklere çok güzel bir ‘yılbaşı sepeti’ hazırladı. Bebeğinizin hediye yılbaşı menüsünü almak için yapmanız gereken tek şey Kidycity facebook sayfasını takip etmek...

Kidy yılbaşında bebeğiniz için tamamı organik ve sağlıklı Hipp ürünlerinden oluşan kocaman bir paket hazırladı. Aralık ayı boyunca her hafta Kidycity Facebook sayfası takipçileri yapacakları yorumlarla bebekleri için Hipp yılbaşı hediye sepeti kazanma şansı yakalayacaklar.

Bebek sağlığını herşeyden üstün tutan Hipp ürünleri tüm dünyada annelerin tercihi! Tamamen organik içeriklere ve dünya standartlarında geçerli “organik ürün” sertifikalarına sahip olan Hipp ürünlerini bebeğinize sunarken gözünüz arkada kalmayacak.

Siz de bebeğinizin ağzına layık bir yılbaşı sofrası hazırlamak ve Hipp sepeti kazanmak istiyorsanız etkinliğimize katılın.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT