KIKO Milano, Yılın Gelinleri İçin Makyaj Trendlerini Açıklıyor!

KIKO Milano, Yılın Gelinleri İçin Makyaj Trendlerini Açıklıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi KIKO Milano, Yılın Gelinleri İçin Makyaj Trendlerini Açıklıyor!

Tarihler: 11 Nisan 2017 Salı ~ 11 Haziran 2017 Pazar

Firma: KIKO Milano

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2017 ~ Haz 11, 2017

İtalyan profesyonel makyaj markası KIKO Milano, ilkbahar ve yaz düğünlerine damga vuracak makyaj sırlarını paylaşıyor. KIKO Milano uzmanlarına göre bu sezon gelinler doğallık ve sadelikleriyle göz dolduracak!

Sanat, moda ve tasarım alanında uluslararası üne sahip Milano'nun atmosferini ve zamanın yükselen trendlerini bütün kadınlar için ulaşılabilir hale getiren KIKO Milano, geniş ürün yelpazesi ile yılın düğünlerine eşlik ediyor. KIKO Milano uzmanları bu sezon doğallığın ve sadeliğin öne çıkacağının altını çiziyor.

Gelinlikleri tamamlayan bronzluk
2017 gelinleri büyüleyici beyaz gelinliklerini bronz tenleri ile taçlandırıyor. Ortaya çıkmış elmacık kemikleri ve boyutlandırılmış bir yüz için KIKO Milano kontür paletleri en büyük yardımcınız oluyor. Özellikle bronz ve kalıcı bir görünüm için toz pudralar yerine krem ürünleri tercih ederek gelin makyajınıza başlayabilirsiniz.

<

Büyüleyici Gözler!
2017 gelin makyajında en çok dikkat çeken detaylardan biri gözlerde doğal, sade ve uçuk renkler. Koyu gölgeler yerine açık toz pembe, açık kahve ve açık mürdüm tonlarında farlarla 2017’nin en doğal gelini siz olabilirsiniz.

Gözlerini daha belirgin ve dikkat çekici hale getirmek isteyen gelinler, kuyruklu bir göz makyajları için KIKO Milano’nun eyeliner’ları ile denemelere şimdiden başlıyor. Hayatınızın en özel gününde göz makyajınızı tamamlamak için ise takma kirpik ya da KIKO Milano’nun takma kirpik etkisi yaratan maskaralarını unutmayın.

Kaşlara ufak dokunuşlar
KIKO Milano uzmanları, 2017 gelinlerine kaşlarına dokunmamalarını ve doğal şekilde uzamasını sağlamalarını öneriyor. Bu sezon, sadece gelin makyajında değil günlük hayatta da sadece boşlukların doldurulduğu doğal kaşlar öne çıkan trendler arasında yer alıyor. Düğün makyajınız için kaş maskarası ile kaşlarınızı yukarı doğru sabitlemeniz yeterli olacak.

Parlatıcı olmadan asla!
Sıra dudaklara geldiğinde ise KIKO Milano uzmanları, klasikleşmiş olan mat ve nude tonlardaki rujlar yerine doğal tonlardaki parlatıcıları öneriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT