Kırmızı Şarapta Güç ve Zerafetin Mükemmel Dengesi: Suvla Sur 2010

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kırmızı Şarapta Güç ve Zerafetin Mükemmel Dengesi: Suvla Sur 2010

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Suvla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Yurtiçi ve yurtdışında aldığı ödüller ve benzersiz şaraplarıyla adından söz ettirmeye devam eden Suvla Şarapları, ürün gamına güçlü bir blend serisi olan Sur’u ekledi. Suvla Sur serisinin ilk kırmızı şarabı olan, Cabernet Sauvignon ve Petit Verdot gibi güçlü üzümlerin yanı sıra Merlot ve Cabernet Franc gibi aromatik üzümlerle dengelenen eşsiz lezzetiyle Sur 2010, şarap dünyasında yepyeni bir klasiğin adı olacak.

Nisan ayında şarapseverlerle buluşmasının ardından kısa sürede yurtiçi ve yurtdışında pek çok prestijli ödüle layık görülen Suvla Şarapları, ardı ardına çıkardığı şarap serileriyle, şarap dünyasına yepyeni tatlar sunmaya devam ediyor. Türkiye’de ‘şato tipi’ yüksek nitelikli şarabın temsilcisi Suvla Şarapları, büyük ilgi gören beyaz ve rose şaraplarından sonra güçlü kırmızılarını da şarapseverlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Suvla, Reserve Serisi kırmızı şarapları Suvla Reserve Cabernet Sauvignon 2010 ve Suvla Reserve Merlot 2010’un ardından yeni blend serisi Sur’u şarapseverlerle buluşturdu.

Güçlü, zarif, dengeli karakteri ve damakta kalıcı lezzetiyle, klasik bir Bordeaux blendi olan Suvla Sur blend serisinin ilk şarabı olan Sur 2010’un ismindeki kuvvetli ifade, adeta blend’de kullanılan Cabernet Sauvignon (%34) ve Petit Verdot (%2) gibi güçlü üzümlerin varlığına bir gönderme niteliği taşıyor. Sur 2010 aynı zamanda blende kullanılan Merlot (% 50) ve Cabernet Franc (% 14) gibi aromatik üzümlerin varlığıyla çok iyi dengelenmiş, zarif aromalara sahip bir şarap olarak dikkat çekiyor.

Sur 2010, Tarihi Gelibolu Yarımadası’nın Kabatepe Bölgesi’nde bulunan, ‘İyi Tarım Uygulamalı Sertifikalı’ aile bağları Bozokbağ’ın tek parsel ürünü Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Petit Verdot üzümlerinin olgunluklarının en mükemmel anında hasat edilmesi ve 12 ay boyunca yüzde 100 yeni meşe fıçılarda olgunlaştırılmasıyla üretiliyor. Burunda yaban mersini, kuru erik, karabiber, kuru nane, çikolata ve ceviz notaları ile zengin ve kompleks bir buke sergileyen, damakta canlı ve zarif bir cazibeyle kendini hissettiren, güçlü ve aromatik özüyle yumuşak bir gövde taşıyan Sur 2010, bitişte kahve, kayısı ve kavrulmuş fındık notalarına hakim bir lezzet sunuyor. Yıllanmaya elverişli bir şarap olan Sur 2010, kavrulmuş/ızgara etler, kebap ve peynirle mükemmel bir uyum sergiliyor.

Sofralarda klasik bir lezzet olarak uzun yıllar yer alacak olan Sur 2010’u zincir marketler ve restoranların yanı sıra İstanbul’da Perpa’da, Çanakkale’de ise üretim satış mağazası olarak Eceabat’ta hizmet veren ve Suvla ürünlerinin nihai tüketiciyle ilk elden ve özel fiyatlarla buluştuğu Suvla Wine etc.’da bulabilirsiniz. Suvla Wine etc.’da yer alan tüm ürünlere, satış noktalarının yanı sıra telefonla sipariş yolu ile de ulaşabilirsiniz. Bilgi ve sipariş hattı: 0 212 221 07 56

www.suvla.com
www.kilye.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT