Kış Aylarında da Her Güne Kinetix

Kış Aylarında da Her Güne Kinetix

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Aylarında da Her Güne Kinetix

Tarihler: 16 Kasım 2016 Çarşamba ~ 16 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2016 ~ Oca 16, 2017

Erkek giyiminin en büyük tamamlayıcılarından biri olan ayakkabılar, havaların soğuması ile birlikte yerini botlara bırakıyor. Kinetix Sonbahar – Kış 2016 Casual Erkek Koleksiyonu’nda yer alan bot modelleri hem casual kombinlerde hem de ofis şıklığında erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Kinetix, ayakkabı dolabının olmazsa olmazlarından olan klasik modellerin en şık halini Casual Koleksiyonu ile erkeklerle buluşturuyor. Klasik bot seven ve kış aylarında da şıklığından ödün vermek istemeyen tüm erkekler Kinetix’in casual botlarının yer aldığı koleksiyonunu mutlaka görmeli!

Her gün ve her kombinle uyumlu koleksiyonu ile stil sahibi erkeklerin kalbini fetheden Kinetix, zımba ve fermuar detaylarıyla dikkat çeken botlarını siyah, kahverengi ve lacivert gibi renklerle yorumluyor. Kinetix koleksiyonunun her yaş ve tarza hitap eden stil sahibi botları ile şıklığınızı tamamlayabilir, kış aylarını sıcak ve konforlu geçirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT