Kış Aylarının Vazgeçilmezi Taytlar

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Taytlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Aylarının Vazgeçilmezi Taytlar

Tarihler: 27 Kasım 2017 Pazartesi ~ 27 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2017 ~ Oca 27, 2018

Koton, yeni sezonda birbirinden kullanışlı tayt modelleriyle stil sahibi kadınların günlük giyim tarzlarına modern dokunuşlar yapıyor.

Tayt denildiğinde kimileri için ilk akla gelen spor olsa da taytlar; son dönemlerde ofisten okula çeşitli sosyal aktivitelere kadar birçok alanda, kendine güvenen şık kadınlar tarafından tercih edilen, gardıropların kurtarıcı parçaları oluyor. Koton’un 2017-2018 Sonbahar/Kış sezonu için tasarladığı ve farklı kitlelere hitap eden tayt modelleri, kadınlara her daim konfor ve rahatlığı kaliteli ürünleriyle sunuyor.

Koton’un yeni tayt koleksiyonu, vücudun alt kısımlarını toplama ve sıkı gösterme özelliği ve koyu renkte birçok farklı tasarımı ile farklı tarzlara hitap ediyor. Spordan günlük yaşama, sosyal aktiviteden gece gezmesine kadar çok sayıda farklı ortam ve zevklere uygun tayt modellerine Koton’da ulaşmak mümkün.

Canlı ve dikkat çekici bir görünüm kazandıran, birbirinden tarz ve kaliteli tayt modelleri, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT