Kış Güneşi Pure Soul Koleksiyonu ile Geliyor

Kış Güneşi Pure Soul Koleksiyonu ile Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Güneşi Pure Soul Koleksiyonu ile Geliyor

Tarihler: 02 Ocak 2018 Salı ~ 02 Mart 2018 Cuma

Firma: Oxxo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2018 ~ Mar 2, 2018

OXXO’nun çok sevilen Pure Soul iç giyim koleksiyonu, kış sezonunda yenilendi. OXXO’nun genç, dinamik, enerjik stilini yansıtan Pure Soul, kış sezonunda siyah, mor, pudra, mavi, kırmızı, somon, ekru renkleriyle her biri giyim koleksiyonunu tamamlayan parçalardan oluşuyor.

Derin göğüs, sırt ve kol dekolteli tasarımların tamamlayıcısı Pure Soul iç giyim koleksiyonu cool, romantik aynı zamanda ateşli ve seksi bir görünüm vaadediyor. Dantel detaylarıyla denim ve ipek gömlek yada ceket içine giyilebilecek şık, cesur parçalardan oluşuyor.

Tüm sırtı açıkta bırakan dantel modeller, boyundan bağlanarak omuzları ön plana çıkaran büstiyerler, göğüs üzerinde geometrik bantların kullanıldığı sütyenleri, tunikler, denim gömleklerle, geniş V yakalı yada açık sırt detaylı bluzlarla kombinleyerek stilinizi belirleyebilirsiniz.

Pure Soul koleksiyonu ile hem şık hem de cool görünümün yolu OXXO’dan geçiyor. Pure Soul Koleksiyonu, tüm OXXO mağazaları ile www.oxxo.com.tr sitesinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT