Kış Stili İçin By Gerli

Kış Stili İçin By Gerli

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Stili İçin By Gerli

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: Dockers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

Kadınların kış stilinin en önemli tamamlayıcılarından olan botlar, hem rahat hem de şık olmak isteyenlerin bu sezon da ilk tercihi oluyor. Son yılların en gözde moda akımlarından biri olan maskülen tarzı benimseyen kadınlar, Dockers by Gerli’nin bot koleksiyonunda yer alan modern tasarımlı modellerle günün her anında kendine güvenen adımlar atıyor.

Zımba, fermuar, toka, kürk ve bağcık detaylarıyla etkileyici bir havaya bürünen Dockers by Gerli’nin bot koleksiyonu mevsimin hit renkleriyle birleşerek kadınları etkisi altına alıyor. Sağlam ve hafif yapılarıyla gün boyu rahatlık sağlayan modeller, kışın soğuk günlerine inat ayakları sıcacık tutuyor.

Dockers by Gerli Kadın Koleksiyonu’nda yer alan botlar skinny pantolonlar, taytlar ve etek kombinlerine eşlik ederek, kadınların stiline maskülen hava katacak.

Dockers By Gerli’nin 2017 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda yer alan bot modellerini görmek için FLO, In Street ve tüm seçkin satış noktalarını ziyaret edebilir ya da www.flo.com.tr/dockers sayfasına göz atabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT