Kışında Hep Sneaker Diyenlere İn Street

Kışında Hep Sneaker Diyenlere İn Street

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kışında Hep Sneaker Diyenlere İn Street

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: Sneaker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker ayakkabılar; tasarımları, renkleri ve geniş kullanım alanıyla her mevsim sokak modasının gündeminden düşmüyor. Gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneakerlar, kışın da en cool tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor. Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden son trendlere onlarca sneakerı bir arada bulabileceğiniz Sport in Street, sneaker seçiminde favori adresimiz olmaya devam ediyor.

Kışa uygun siyah, lacivert, gri gibi renklerin yanı sıra bu kış beyaz renkte ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü spor markalarının klasikleşen modelleri de her sezon olduğu gibi popülerliğini sürdürüyor. Spor kıyafetlerin yanı sıra şık kombinleri de sneaker ayakkabılarla tamamlama modası ise bu sezon da en trend hareketler arasında yer alıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki sneaker modellerini bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Nike, Adidas, Kinetix, Lumberjack, Puma, Reebok, Dockers by Gerli ve US Polo gibi kendi kategorisindeki lider markaların sneaker modelleri de sizleri bekliyor.

In Street’in sneaker ve performans ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya sportinstreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT