Kıyamet Jival Küre Standında Koptu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kıyamet Jival Küre Standında Koptu

Tarihler: 21 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Palladium AVM

Adres: Barbaros mah.Halk Cad.No:8-B Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 6631500

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2012 ~ Ara 31, 2012

Sadece 21-31 Aralık tarihleri arasında Palladium Avm Küre' de geçerli olacak fırsat kampanyasında, yeni yıla özel pırlantalı ürünler %70'e varan indirimlerle satışa sunuluyor!

Yenilikçi ve modern çizgilere sahip olan ürünler arasında yer alan 1350.-TL değerindeki pırlanta yüzük, kampanya döneminde 449.- TL'ye, pırlantalı zümrüt kolye 2960.-TL'den 979.-TL'ye, tektaş yüzükler ise 1146.-TL'den 549.- TL'ye cazip fiyatlar ile satışlar tüm hızıyla başladı.

Özgün tasarımlara sahip mücevher markası Jival, 2012 yılının son günlerini, pırlanta tutkunları için büyük bir fırsata dönüştürüyor. Firmanın, 21-31 Aralık tarihleri arasında Palladium AVM Küre' de açacağı fırsat standında yeni yıla özel pırlantalı ürünler, indirimli fiyatlarıyla mücevher severlerle buluşuyor.

Sunduğu koleksiyonlarla kısa sürede mücevher tutkunlarının gözdesi haline gelen Jival, hem yeni yılda sevdiklerine değerli bir armağan vermeyi planlayanlar, hem de birbirinden şık ve zarif tasarımlara sahip pırlantalarla, kendilerini ödüllendirmek isteyenler için 10 gün sürecek büyük bir indirim kampanyası başlattı. Palladium AVM Küre’de açılacak olan fırsat standında, mücevheri zarafetle buluşturan Jival, tektaşlardan kolyelere, küpelerden, bilekliklere kadar yüzlerce çeşit mücevheri Jival güvencesiyle satışa sunuyor.

Siz de her yaştan kadının tutkunu olduğu pırlantalara, Jival standından uygun fiyatlarla sahip olabilir, markanın yeni yıla özel indirimli ürünleri ile yılbaşı gecenize pırlantanın büyülü ışıltısını katabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT