Kızlar Bu Yılbaşı Hediyesine Bayılacak!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kızlar Bu Yılbaşı Hediyesine Bayılacak!

Tarihler: 16 Aralık 2013 Pazartesi ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Adore Oyuncak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2013 ~ Ara 31, 2013

Winx Perileri, rengarenk ve şık kıyafetleri, up uzun saçlarıyla yılbaşı partilerine şimdiden hazır! Winx Club’ın sihirli dünyasının birbirinden güzel ve yetenekli altı perisi, yeni Sirenix gücü, renkli peri kanatları ve eğlenceli aksesuarlarıyla kız çocuklarının yeni yılda gözdesi olacak…

Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde sevdiklerine hediye almak isteyenleri tatlı bir telaş sarıyor. Hangi hediyenin sevdiklerinizi daha fazla mutlu edeceği sorusu çünkü hep kafanızda... Biliriz ki yılbaşı heyecanını çocukların daha fazla yaşadığı da bir gerçek... İşte tam bu noktada Winx Club’un özellikle kız çocuklarını mutlu edecek bir hediye alternatifi önerisi var. Kısa bir süre önce Sirenix serisi olarak yenilenen, daha eğlenceli ve farklı bir oyun deneyimi sunan yeni Winx perileri tam da çocuğunuz için aradığınız o hediye olabilir.

Çıkarılıp takılabilir hareketli ve renkli peri kanatları, oynayabilir eklemler, değişebilir saç rengi ve renkli ışık saçan Sirenix sihiriyle oyun değerini de artıran yeni Winx perileri, yeni yılda çocukların favori oyuncaklarından birisi olacak. Yılbaşı için tüm hazırlıklarını yapan Bloom, Flora, Stella, Aisha, Musa ve Tecna’ya Adore Oyuncak mağazalarından ve çok sayıda perakende satış noktasından ulaşabilirsiniz. Unutmayın, “Tüm Winxler peridir, gerçek periler Winxtir”.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT