Klasik Şıklığın Adı Flo

Klasik Şıklığın Adı Flo

Alışveriş Alışveriş Rehberi Klasik Şıklığın Adı Flo

Tarihler: 14 Kasım 2016 Pazartesi ~ 14 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2016 ~ Oca 14, 2017

Moda ve kaliteyi uygun fiyatlarla ayağınıza getiren FLO, klasik şıklıktan vazgeçmeyen erkekleri de yalnız bırakmıyor. Klasik tarzından ödün vermezken hem şık hem de stil sahibi görünmek isteyen erkekler, kombilerini FLO’nun birbirinden şık ve modern klasik ayakkabılarıyla tamamlayarak fark yaratıyor.

Her sezonun popüler trendleri arasında yer alan klasik ayakkabılar, her erkeğin dolabında mutlaka yer buluyor. Takım elbise ve ofis şıklığının vazgeçilmezi olan klasik ayakkabılar, FLO’da modern bir tarzla yorumlanıyor.

Tarzı ne olursa olsun tüm erkekler tarafından tercih edilen klasik ayakkabılar, FLO 2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda deri, rugan ve süet seçenekleri ile erkeklerin her ihtiyacına cevap veriyor. Bağcıklı ve düz modelleri, kahverengi, siyah, lacivert gibi her kombine eşlik edebilecek renk ve farklı taban alternatifleri ile koleksiyonun en önemli modelleri arasında yer alıyor.

FLO’nun 2016 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT