kliksa.com’dan Ramazan’a Özel Yüzde 50’ye Varan İndirim Kampanyası!

Alışveriş Alışveriş Rehberi kliksa.com’dan Ramazan’a Özel Yüzde 50’ye Varan İndirim Kampanyası!

Tarihler: 30 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 17 Ağustos 2012 Cuma

Firma: kliksa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2012 ~ Ağu 17, 2012

Yılın 365 günü tüketicilere “kaliteli ürün, ucuz fiyat, bol çeşit ve hızlı teslimat” avantajı sunan kliksa.com, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur saatlerine özel muhteşem kampanyalar hazırladı. İftar ve sahur saatlerinde kliksa.com’u takip eden müşteriler, sepete attıkları ürünlerde yüzde 50’ye varan oranlarda indirim kazanıyor!

“kliksa.com, ucuza kon” sloganı ile tüketicilere seslenen “kliksa.com”dan Ramazan ayı hediyesi! “kliksa.com”, Ramazan ayı süresince “iftar ve sahur saatlerinde” müşterilerine, sepete attıkları ürünlerde yüzde 50’ye varan oranlarda indirim uyguluyor!

İftar kampanyaları 17.00-24.00, sahur kampanyaları ise 24.00-08.00 saatleri arasında geçerli olacak. 20 Temmuz-17 Ağustos 2012 tarihleri arasında sürecek kampanyada ürünler stoklarla sınırlı olacak.

Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin internet sitesi “kliksa.com”a girenler, marka ikonu kliksa.com kargasını takip ederek site içindeki fırsatlara ve yeniliklere ulaşabilirler. “kliksa.com”da özel kampanyalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT