Knorr Fırında Et Çeşnileri ile Bayram Sofranıza Lezzet Katın

Tarihler: 19 Ekim 2012 Cuma ~ 19 Aralık 2012 Çarşamba

Firma: Knorr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2012 ~ Ara 19, 2012

Türkiye’nin lezzet ustası Knorr, Dömi Glas ve Rulo Köfte çeşnileriyle Kurban Bayramı sofralarına farklı lezzetler taşıyor. Knorr’un Fırında Et Çeşnileri ile kolayca hazırlanan et yemekleri, bu bayramda değişik tatlar arayanlara leziz alternatifler sunuyor.

Ailelerin bir araya geldiği, dostlukların pekiştiği Kurban Bayramı’nda en keyifli anlar, kuşkusuz sofrada yaşanıyor. Lezzet ustası Knorr da bu anlara eşlik ederek, sofralarını lezzetli yemeklerle donatmak isteyenlere Fırında Et Çeşnileri’ni sunuyor.

Bayramda sevdiklerine tadı damakta kalan tatlar sunmak isteyenler, Knorr’un “Dömi Glas” ve “Rulo Köfte” çeşnileriyle uzun sürede hazırlanan ve kıvamını tutturması zahmetli olan özel et yemeklerini, kolayca sofralarına taşıyabiliyor.

Kuşbaşı etin en lezzetli hali: Dömi Glas
Knorr Dömi Glas çeşnisi bayramda sofraların tacı olan etin lezzetine lezzet katıyor. Dömi Glas çeşni ile sadece 40 dakikada harika bir et yemeği hazırlanmak mümkün. Fırın torbasına alınan etin üzerine Dömi Glas çeşnisi ekleniyor, bu sayede fırında kendi suyu ile pişen et, lezzetini kaybetmiyor.

Klasik bir tat arayanlara: Rulo Köfte
Kıyma ile hazırlanan Knorr Rulo Köfte Çeşnisi ise klasik tatlardan vazgeçmeyenler için mükemmel bir alternatif. Çeşninin kıyma ile karıştırılıp, rulo olarak fırın torbasına yerleştirilmesiyle kolayca hazırlanan Rulo Köfte, fırında nefis bir yemeğe dönüşüyor.

Knorr aşağıdaki çok özel tarifleri, bu bayramda daha farklı lezzetler denemek isteyenler için hazırladı.

Taze Soğanlı Dana Kuşbaşı
• 1 paket (25 g) Knorr Dömi Glas Çeşnisi
• 500 g dana kuşbaşı
• 10 adet (250 g) taze soğan (5 cm uzunluğunda dilimlenmiş)
• 2 yemek kaşığı (20 g) su
• 2 yemek kaşığı (20 g) ayçiçek yağı

Tarifin Hazırlanışı
• Tüm malzemeleri fırın torbasında harmanlayın.
• Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 40-45 dakika pişirerek servis edin.

Kırmızı Erikli Kuzu İncik
• 1 paket (25 g) Knorr Dömi Glas Çeşnisi
• 500 g kemikli kuzu incik
• 10 adet (250 g) taze kırmızı erik
• 5 yemek kaşığı (50 g) su
• 2 yemek kaşığı (20 g) ayçiçek yağı
• 1 dal (5g) taze kekik

Tarifin Hazırlanışı
• Tüm malzemeleri fırın torbasında harmanlayın ve en az 1 saat buzdolabında bekletin.
• Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat pişirerek servis edin.

Knorr Fırında Et Çeşnileri ile Bayram Sofranıza Lezzet Katın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT