Knorr’dan İftar Sofralarınıza İki Yeni Lezzet

Alışveriş Alışveriş Rehberi Knorr’dan İftar Sofralarınıza İki Yeni Lezzet

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 13 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Knorr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Eyl 13, 2012

Ramazan 2012

Birbirinden lezzetli çorbalarıyla her damak zevkine hitap eden Knorr, bu Ramazan’da da sofralara lezzet katacak. Knorr’un yeni lezzetlerinden olan Valide Sultan ve Kazdağı çorbaları ise iftar sofralarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Yüzde 100 gün ışığında yetişen ve tam mevsiminde toplanan kaliteli malzemelerini şeflerinin usta dokunuşlarıyla harmanlayan Knorr; bu sene de birbirinden lezzetli çorbalarıyla iftar sofralarına lezzet katıyor. Knorr’un Valide Sultan ve Kazdağı çorbaları ise yepyeni tatlarıyla Ramazan sofralarında yerini alıyor.

Geçmişten günümüze geleneksel bir lezzet : Valide Sultan
Saray mutfağında başlayan lezzet serüveni ile sofralara uzanan Valide Sultan çorbası, bu yıl iftar sofralarını süslüyor. İçindeki havuç, bezelye ve patatesin yanı sıra köfteleri ve terbiyeli kıvamıyla göz dolduran Knorr Valide Sultan çorbası, Knorr şeflerinin ustalığıyla sofralara dayanılmaz lezzetiyle geliyor. Valide Sultan çorbası Ramazan sofralarını saraylara layık tatlarla donatmak isteyenler için vazgeçilmez tatlar arasında ilk sırada yer alıyor.

Ege mutfağından yeni bir tat; Kazdağı çorbası
Knorr’un diğer yeni yöresel çorbası Kazdağı ise Ege mutfağının damak tadını sofralarla buluşturuyor. Tarhana, domates ve göğüs tavuk etiyle harmanlanan Kazdağı çorbası hafif lezzetiyle Ramazan sofralarını taçlandırıyor. Yeni bahar, karabiber ve kekik gibi baharatlarla hazırlanan Kazdağı, çorbaseverlerin favorisi olmaya aday.

Knorr yöresel lezzetler kategorisinde; Analı Kızlı, Yoğurtlu Mantı, Oğmaç, Toros, Hanımağa, Tutmaç, Yüksük, Alaca, Yuvalama, Kaşık Börek ve Mahluta çorbalarını beğeniye sunuyor. Hem sıcak hem soğuk içilebilme seçenekleriyle Toyga ve Ayran Aşı çorbaları, yaz aylarında alternatif lezzet arayanları da unutmuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT