Knorr’dan İftara Özel Seçenekler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Knorr’dan İftara Özel Seçenekler

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Knorr’

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Kaliteli malzemelerini şeflerinin usta dokunuşları ile harmanlayan Knorr, her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da iftar sofralarına çorbaları, harçları ve çeşnileri ile lezzet katıyor.

Yüzde 100 gün ışığında yetişen ve tam mevsiminde toplanan kaliteli malzemelerini şeflerinin usta dokunuşlarıyla harmanlayan Knorr; her sene olduğu gibi bu sene de kullanıcılarına sunduğu farklı ürün çeşitleri ile iftar sofralarının vazgeçilmezi olacak.

Knorr Köfte ve Pane Harçları ile Ramazan sofralarını ziyafete çevirin

Türk damak tadına uygun olarak geliştirilen yemeklere Knorr şeflerinin ustalığını katan köfte ve pane harçları, Ramazan sofralarını ziyafete çeviriyor. Lezzeti ve pratikliği bir arada sunan Knorr ile lezzetli köfteler hazırlamak için köfte harcına sadece kıyma ve su eklemeniz yeterli.

Damak tadına önem verenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan Knorr Pane Harcı ise birbirinden farklı yemek tariflerinin en gözde malzemesi. Özellikle tavuk, kuzu, dana ve hindi etleriyle hazırlanan tariflerin vazgeçilmezi haline gelen Knorr Pane Harcı; ayrıca patates köftesi, börek ve krep gibi hamur işlerinde de kullanılarak iftar sofralarına pek çok çeşiti kolayca getirmenizi sağlıyor.

Knorr Fırın Çeşnileri ile iftar yemeklerinize lezzet katın

Hem kırmızı hem de beyaz ete özel farklı fırın çeşni çeşitleri ile Knorr, yemeklerinizin lezzetine lezzet katıyor. Knorr Fırın Çeşni seçenekleri içerisinde; dağ kekikli ve susamlı tavuk çeşnisi, acılı ve baharatlı tavuk çeşnisi, kekikli ve fesleğenli otlu tavuk çeşnisi, mangalda kanat lezzeti tavuk çeşnisi, baharatlı&sarımsaklı tavuk çeşnisi, mangal lezzeti tavuk çeşnisi, dömi glas kırmızı et çeşnisi, rulo köfte et çeşnisi gibi değişik ve tüm damak tatlarına hitap edecek çeşitler yer alıyor.

İftarın vazgeçilmezi çorba Knorr farkıyla sofranızda

Knorr, kolayca hazırlanabilen ondokuzu yöresel ve onüçü klasik olmak üzere toplam otuz iki çorba çeşidi ile iftar sofralarında fark yaratıyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi olan çorba, Knorr’un her geçen gün yenilenen birbirinden lezzetli tarifleriyle sofralarda yer buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT