Kobo, İki Yeni Modeli Kobo Aura ve Kobo Aura One

Kobo, İki Yeni Modeli Kobo Aura ve Kobo Aura One

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kobo, İki Yeni Modeli Kobo Aura ve Kobo Aura One

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Kobo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Kas 21, 2016

E-kitap devi Kobo, birbirinden şık ve kullanışlı üç modeline iki yeni model daha ekledi. Kobo Aura ONE, 7,8” genişliğinde büyük ve net ekranı, 2 metre derinlikte 60 dakikaya kadar su geçirmezlik özelliği ve 6 bin e-kitaba kadar depolayan 8 GB belleğiyle mükemmel bir e-kitap okuma deneyimi sunuyor. Kobo Aura ise kompakt, konforlu ve hafif tasarımı, 2 aya kadar dayanıklı pil ömrü ile dikkat çekiyor

D&R ile Türkiye’ye gelen e-kitap okuyucu Kobo, konforlu ve şık üç modeline iki yeni model daha eklediğini açıkladı. Yeni e-kitap okuyucu Kobo Aura ONE, kullanıcıların görüşleri doğrultusunda 7,8” ekran genişliği ile daha büyük ve net. İnce ve kenardan kenara, hafif tasarımı ile her yere kolaylıkla taşınabilen Kobo Aura ONE, 8 GB belleği sayesinde 6 bine kadar e-kitabı depolayabiliyor; kullanıcılara kütüphanelerini yanlarında taşıma imkanı veriyor. Kobo Aura One, tek sefer şarj ile 1 aya kadar kullanılabiliyor.

2 metre derinlikte 60 dakikaya kadar su geçirmiyor

Kobo Aura One, su ve toz geçir meyen yapısı sayesinde kumsalda ya da banyoda kısaca her yerde endişelenmeden e-kitap okuma deneyimi sunuyor. İçten dışa su geçirmezlik sağlayan HZO Protected™ özelliğine sahip Kobo Aura ONE, 2 metre derinlikte 60 dakikaya kadar su geçirmiyor. Böylece Kobo Aura One’ı okuyamayacağınız hiçbir yer kalmıyor!

Gözü yormayan aydınlatma teknolojisi

Yeni Kobo Aura ONE, yatma saatinde okumayı sevenler için mavi ışığa maruz kalma oranını azaltan önden aydınlatma teknolojisi ile gözleri koruyor. Otomatik ayar günün saatine göre optimum parlaklık ve renk yayarak güneşin doğal ilerlemesini taklit ediyor. Kullanıcılar, kişisel tercihleri aydınlatma ayarlarını kendileri de yapabiliyor.

Hafif tasarımlı ve doğal okuma özelliğine sahip Kobo Aura

6” ekran genişliğinde hafif tasarıma sahip Kobo Aura’nın kompakt ve taşınabilir özelliği ile kitapseverler diledikleri yer ve zamanda kitap okuyabiliyor. Yerleşik, tamamen ayarlanabilir konfor ışığı, hem gece hem gündüz parlama olmaksızın rahat bir şekilde kullanılmasına imkan veriyor. 3 bin kitaba kadar depolama, 2 aya kadar pil ömrü Kobo Aura’yı mükemmel bir seyahat yoldaşı yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT