Kombinlerinizi İnci Deri Kış Koleksiyonu ile Tamamlayın!

Kombinlerinizi İnci Deri Kış Koleksiyonu ile Tamamlayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kombinlerinizi İnci Deri Kış Koleksiyonu ile Tamamlayın!

Tarihler: 04 Ocak 2017 Çarşamba ~ 04 Mart 2017 Cumartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2017 ~ Mar 4, 2017

İnci Deri’nin 2017 Kış Koleksiyonu’nun zamansız tasarımları ile çabasız şıklık trendini yeni yılda da kombinlerinize taşıyın

Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan üçüncü koleksiyon olan ‘İnci Deri 2017 Kış Koleksiyonu’nda modern çizgiler ilham veren aksesuarlarla tamamlanırken; zamansız moda anlayışı yeniden yorumlanıyor.

Koleksiyon; stil sahibi kadın ve erkeklerin, yaşam alışkanlıklarına göre farklılaşan moda beklentilerini zengin ürün çeşitliliğyle karşılıyor. İnci Deri’nin 100 yıllık deneyim ve uzmanlığın özgün dokunuşlarını bir araya getiren İnci Deri 2017 Kış Koleksiyonu; Boyhood Grubu, Up&High Grubu, DayDream Grubu, Celebration Grubu, Travel Grubu, Basic Grubu ve Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu olmak üzere 7 farklı gruptan oluşuyor.

İnci Deri’nin zamansız tasarımlardan oluşan koleksiyonu, yeni yılın ilk günlerinde kombinlerinizi tamamlamanız için ilham kaynağı oluyor. Farklı bir heyecanla başladığınız yeni yılın ilk günlerine eşlik edecek kombinlerinizi tamamlamak için , günümüzün artizan detayları ile maskülen tarzı yakalayan Boyhood grubuna, gün boyu şıklık için Up&High grubuna, minimalist dokunuşlarla göz dolduran tasarımlar için Daydream grubuna, İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu’nun hayal gücünü ve yaratıcılığını gözler önüne seren Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu’na ve klasikler için ise Basic grubuna bakmayı unutmayın!

İnci Deri’nin özel günler ve gecelere damgasını vuracak tasarımlarını bir arada sunduğu Celebration Grubu, yıl boyunca unutulmaz anlarınıza eşlik etmeye hazır sizi beklerken, Travel Grubu ise 2017’de yapacağınız seyahatlerinize konfor ve şıklık katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT