Konfora Yer Açın!

Tarihler: 27 Temmuz 2015 Pazartesi ~ 27 Eylül 2015 Pazar

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2015 ~ Eyl 27, 2015

Nuev imzasını taşıyan, kolayca yatağa dönüşen Flip Yataklı Koltuk çeşitleri, enerjik renk seçenekleriyle evinizin en sevilen köşesini oluşturuyor.

Yaşam alanları için kullanışlı ve kaliteli ürünler sunan Lazzoni’nin online mobilya markası Nuev, konfor arayışı için mükemmel çözümler yaratıyor. Nuev Koltuk grubunda yer alan Flip Yataklı Koltuk, birkaç hareketle kolayca yatağa dönüşebildiği gibi konfor sunan tasarımlar arasından sıyrılarak, en beğenilen modellerden biri oluyor. İkili ve üçlü modellerini puflar ya da tekli koltuklarla rahatça kombinleyebileceğiniz Nuev Flip Yataklı Koltuk çeşitleri, yüksek dirençli demir iskeletleri sayesinde uzun yıllar boyunca formunu koruyor.

Televizyon seyrederken, yorgun bir günün ardından biraz şekerleme yaparken ya da misafirlerinizi ağırlarken tam aradığınız konforu sunan Nuev Flip Yataklı Koltuk, kolayca yatağa dönüştürülebiliyor. Üçlü Flip açıldığı zaman 160X207 cm ebatlarında kocaman bir yatak; ikili Flip ise açıldığında 135X207 cm büyüklüğünde bir yatak oluyor.

On beş farklı renk seçeneği bulunan Nuev Flip Yataklı Koltuk’un yüksek esnekliğe sahip sünger oturma minderleri, oturduğunuzda vücudunuza konforlu bir destek sağlıyor, kalktığınızda da eski formunu geri kazanıyor. Dayanıklılığını ve estetik görünüşünü uzun yıllar boyunca koruyan Nuev Flip Yataklı Koltuk, hem koltuk, hem de yatak ihtiyacınızı aynı anda mükemmel konforla çözüyor.

Türkiye’nin her yerine ücretsiz olarak gönderim yapan Nuev kalitesi için www.nuev.com adresini ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT