Koroplast Çilek ve Çiçek Kokusunu Evinize Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koroplast Çilek ve Çiçek Kokusunu Evinize Getiriyor

Tarihler: 27 Haziran 2013 Perşembe ~ 27 Ağustos 2013 Salı

Firma: Koroplast

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2013 ~ Ağu 27, 2013

Yenilikçi ürün ve çözümleriyle 30 yıldır hayatınızı kolaylaştıran Koroplast, yeni çilek desenli ve çilek kokulu çöp torbası ile çiçek kokulu çöp torbalarıyla evinizde yaz havası estirecek… Türkiye’de ilk kez çilek desenli çöp torbasını sunan Koroplast ile mutfağınızı renklendirmeye hazır olun!

Çöp Torbası ve Mutfak Yardımcı Ürünleri Sektörü’nün lider markası Koroplast, limonlu, vanilyalı, lavantalı ve bahar kokulu çöp torbalarının ardından çilek ve çiçek kokulu 2 ayrı çöp torbasını da beğeniye sunuyor. Taze çilek kokusu ve çilek desenleriyle mutfağınızı renklendirecek, çiçek kokulu çöp torbasıyla da evinizde yaz esintileri sahip olacaksınız…

Çilek Kokulu ve Çilek Desenli Çöp Torbası ile Çiçek Kokulu Çöp Torbasını Haziran ayı itibariyle tüm yerel ve zincir marketlerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT