Koşmayı sevenler için Nike

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koşmayı sevenler için Nike

Tarihler: 04 Kasım 2014 Salı ~ 04 Ocak 2015 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2014 ~ Oca 4, 2015

Koşmayı sevenler için Nike ile yağmur, rüzgâr, kar artık engel değil!

Koşuyu mevsimsiz bir spor olarak kabul eden Nike, yeni koleksiyonuyla tüm hava şartlarında koşma imkânı sunuyor. Nefes alma özelliği ve maksimum rahatlık sunan, kışa özel hazırlanan koleksiyondaki ürünler, rüzgâra ve ıslanmaya karşı vücut sıcaklığını koruyor. Nike bu kış rüzgârda, karanlıkta, yağmurda ve karda görülebilir, kuru ve sıcak tutan koleksiyonuyla, koşu kalitesini artırıyor.

Nike Flash Pack Koşu Ayakkabıları…

Zorlu kış şartlarında antrenman yapmak için, koşucu ayakkabılarının kuru ve sıcak tutması, karanlıkta bile görünür olması büyük önem taşıyor. Nike Flash Pack serisinin koşu ayakkabıları Nike Air Zoom Structure 18, Nike Free 5.0, Nike LunarGlide 6 ve Nike Air Zoom Pegasus 31, suya dayanıklı yapılarıyla ekstra su geçirmezlik özelliğine sahip. Su itici özelliğe sahip üst yüzeyleri, 360 derece görünürlük sunuyor ve koşucuların karanlıkta bile güvenle hareket etmesini sağlıyor.

Nike Shield Flash Max Jacket and Nike Flash Tight…

Kışın günlerin kısalması sonucu antrenmanlarını karanlıkta sürdürmek zorunda kalan koşucular için tasarlanan Nike Shield Flash Max Jacket ve Flash Tight, fark edilmeyi her açıdan kolaylaştırıyor. Suya dayanıklı hafif Storm-FIT 5 kumaşı ve dikişleriyle rüzgar ve yağmur geçirmeyen Nike Shield Flash Max Jacket’in kapüşonu, koşuculara ekstra görüş açısı sağlıyor. Kadınlar için tasarlanan Nike Flash Tight da, Dri - FİT kumaşı sayesinde başından sonuna kadar kuru ve rahat bir antrenman imkânı tanıyor ve reflektif desenleriyle koşuculara her yönden görülebilirlik sunuyor.

Nike Aeroloft Hybrid Jacket…

Kış antrenmanlarının en büyük sorunu olan fazla giyinmek, koşunun bölünmesine neden oluyor. Nike Explore Team Spor Araştırma Laboratuvarı’nda profesyonel koşucular tarafından test edilen Nike Aeroloft Hybrid Jacket, sporcuyu fazla ısıtmadan sıcak tutuyor. Kuş tüyü cekette yer alan lazerle açılmış delikler, vücudun fazla ısısını dışarı atarken sıcaklığı da sabit tutuyor. Nike Dri - FIT yünden tasarlanmış kol kısımları, vücudun nefes almasını sağlıyor ve ısı kaybını minimuma indiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT