Koton Kids çocukların bayram heyecanına ortak oluyor

Koton Kids çocukların bayram heyecanına ortak oluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton Kids çocukların bayram heyecanına ortak oluyor

Tarihler: 24 Ağustos 2017 Perşembe ~ 24 Ekim 2017 Salı

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2017 ~ Eki 24, 2017

Bu bayram da çocukların heyecanına ve coşkusuna eşlik eden Koton Kids, miniklere özel tasarımları ile en güzel bayram hediyesi alternatiflerini sunuyor.

Bayrama sayılı günler kala çocukların bayram heyecanı katlanarak artıyor. Çocukların capcanlı dünyasına yönelik renkli ve eğlenceli tasarımların yer aldığı Koton Kids Koleksiyonu, minikler için birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor.

Koton Kids Koleksiyonu bu sezon, hareketi, coşkuyu ve enerjiyi yansıtan 5 ayrı temadan oluşuyor.

Rock ve Grunge ruhu yeniden canlanıyor
Koton Kids Koleksiyonu içinde yer alan ve efsanevi akımlara hayat veren Rock ve Grunge temalı tasarımlar, bu sezonun iddialı parçalarını oluşturuyor, çocukların enerjisinden esinlenen tasarımlarda özellikle ekose desenli ve jean kullanılan modeller dikkat çekiyor. Jean’in farklı ürünlerde, farklı formlarda kullanımı ile çocuklara özgü bir stil yaratılıyor. Rock ve Grunge temalı tasarımlarda ana renk olarak siyah öne çıkıyor.

Military teması ile macera başlıyor
Koton Kids Koleksiyonu’nun maceraperest ve hareketli çocuklar için hazırladığı Military teması, kamuflaj desenli ve askeri renklerde birbirinden farklı modelleri bir araya getiriyor.

Kışı yaşatan tasarımlar
Kış konseptini Alpler ve kayak objelerinden esinlenerek modellere yansıtan Koton Kids Koleksiyonu, çocuklar için sıcacık kazakların, rengarenk swaetshirt’lerin yer aldığı bir tema sunuyor.

Aktif ve sporcu çocuklar için
Çocukların hareketli ve enerjik dünyasını öne çıkaran Aktif Spor temalı tasarımlar, siyah ve beyaz renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı, eşofman, şort, tişört gibi birbirinden rahat ve kullanımı kolay parçalardan oluşuyor. Temada yer alan aktif spor öğeleri, özellikle hareketli, aktif ve sporcu ruhlu çocuklara hitap ediyor.

Eğlenceli canavarlar
Koton Kids Koleksiyonu’nun en sevimli ve en eğlenceli teması olan Canavarlar içinde yer alan tasarımlar ise birbirinden ilginç sevimli canavar yüzlerinin, gözlerinin ve dişlerinin kullanıldığı modellerin yanı sıra çizgi karakterlerin yer aldığı baskılı tasarımlar ile de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT