Koton Lûgat365 Yeni Koleksiyonuyla Kalpleri Isıtıyor

Koton Lûgat365 Yeni Koleksiyonuyla Kalpleri Isıtıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton Lûgat365 Yeni Koleksiyonuyla Kalpleri Isıtıyor

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Ara 31, 2016

Koton’un Lûgat365 işbirliği ile oluşturduğu Sonbahar-Kış koleksiyonu birbirinden güzel kelimelerle raflarda yeniden yerini alıyor. Bazen söylenişlerindeki âhenkle, bazen etimolojik hikâyeleriyle, bazen de derin mânâlarıyla ilgileri celbeden bu güzel kelimeler, Koton’un bluzlarında, tshirtlerinde, sweatshirtlerinde ve bebek tulumlarında hayat buluyor.

Banu-Onur Ertuğrul çifti tarafından dijital platformlarda “Bazı Kelimeler Çok Güzel” şiarıyla başlatılan, kısa sürede sokaklara yayılıp, ardından da bir başucu kitabı haline getirilen Lûgat365’in güzel kelimeleri, Koton Lûgat365 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile yeniden raflarda yerini alıyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da modaseverlerin karşısına çıkan Lûgat365’in güzel kelimeleri, Koton Erkek, Ole by Koton, çocuk ve bebek koleksiyonlarıyla buluşuyor.

Koton Lûgat365 yeni koleksiyondaki kelimeler içinizi ısıtacak

Usta yazarların eserlerinden âşinâ olduğumuz ve Lûgat365 vesilesiyle tozlu raflardan gün ışığına çıkan bu güzel kelimeler Koton koleksiyonuyla birleşerek 7’den 70’e herkesin kalbine dokunuyor. Bu sezon koleksiyona eklenen yeni kelimelerle Koton’un sweatshirtleri, t-shirtleri, bluzları ve bebek tulumları kış modasının vazgeçilmez parçaları oluyor.

Geçen sezon ehlikeyf, hayalperest, ciğerpâre, baba, hemdem, hissikablelvuku, nâzende, gıybet, anne, tebessüm, hergele ve eyvallah kelimelerinin yer aldığı Koton’un Lûgat365 koleksiyonuna yeni sezonda “nasip” ve “aşk” kelimeleri de dahil oldu.

Koton’un Lûgat365 koleksiyonu, Ekim ayı itibariyle Koton mağazalarında ve koton.com sitesinde satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT