Koton’dan Yeni Sezonun Trendi: 7/24 Triko

Koton’dan Yeni Sezonun Trendi: 7/24 Triko

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton’dan Yeni Sezonun Trendi: 7/24 Triko

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

Koton, yeni sezonun favori parçalarından biri olan trikolar için trendleri belirliyor ve moda tutkunlarına 5 farklı konsept sunuyor. Bu özel konseptlere göre hazırlanan trikolar, hem günlük şıklığın aranılan parçalarını hem de gece stilinin alternatif kombinlerini oluşturuyor. Koton, günün her saatinde giyilebilecek, farklı triko tasarımları ile yeni sezondaki iddiasını bir kez daha gösteriyor.

Moda dünyası yeni sezonda trikolar ile canlanıyor. Birbirinden farklı şekilde kombinlenen triko modelleri ile bu sezon 7/24 triko modasını yaratan Koton, iddiasını koruyor. Koton 2016-2017 Sonbahar- Kış Kadın Koleksiyonu içinde bulunan 800 farklı triko modelini, belirlediği 5 farklı konsept altında sunan Koton, günün her anına moda dolu bir dokunuş yapıyor.

Işıl ışıl parlayan tasarımlar, dolu dolu örgü desenler, uzun hırka formunda hayat bulanlar, yumuşak dokulu modeller ve baştan aşağı triko takımlar olmak üzere belirlenen bu 5 konsept ile trikonun 7/24 nasıl giyileceğine dair stil önerileri yaratan Koton, tasarımlarının da gücünü ortaya koyuyor.

Işıl ışıl parlayan tasarımlar: Koton’dan parıltılı bir kış teması

Parlaklığın ön planda olduğu sonbahar-kış sezonunda, Koton Kadın Koleksiyonu içinde yer alan trikolar ışıltılı gold ve silver tonları ile bu trendin öncüsü oluyor. Parlak triko trendi ışıl ışıl parlayan siyah, gri veya gece mavisi kazakların yanı sıra, dar kesim elbiselerle de gece şıklığında kendini gösteriyor.

Detaylarla şekillenen stil: dolu dolu örgüler

Detayların ön planda olduğu trikolar örgü desenleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Sezonun favori parçaları arasına girecek olan örgü desenli trikolar üst giyim modasını renklendiriyor. Hem pantolonlarla hem de eteklerle kombinlenen örgü desenli trikolar, moda severlerin vazgeçilmez parçası oluyor.

Gardıropların favori parçası: Uzun triko hırkalar

Sezonun en trendi olarak görülen uzun triko hırkalar, dış giyimde de triko modasına hayat veriyor. Kaban gibi dış giyime uygun olan bir forma sahip olan uzun trikolar, aynı zamanda deri eteklerden yün pantolonlara, uçuşan elbiselerden jeanlere kadar birçok kombine eşlik ediyor. Her türlü parça ile kombinlenen uzun hırkalar grid, ekose ve çizgi detayları ile dikkat çekiyor.

Yumuşacık dokuların, sıcacık hikayeleri trikolarda hayat buluyor

Sonbahar- kış sezonuna inat yumuşacık dokular ile her kombinde bambaşka bir hikaye yaratan trikolar, pantolondan eteğe, elbiseden kazağa her parçada hayat buluyor. 7/24 farklı bir tarz ile gardıropların favori parçası olan trikolar, kimi zaman oversize modeller ile alternatif bir stile imza atarken kimi zaman da düşük omuz detayları ile kadınsı bir siluet oluşturuyor.

Vücudu sımsıkı saran yumuşacık İtalyan ince yünlü trikolar özellikle dikkat çekerken, yumuşacık dokular sıcacık bir kış hikayesi yazıyor.

Sezonun trendi triko takımlar

Sezonun iddialı ve alternatif stillerinden biri de triko takımlar ile yaratılıyor. Günün her anında sezonun sokak modasına adını yazdıracak olan bu takımlar, baştan aşağı triko ruhunu hissettiriyor.

Ayrıca geniş renk skalası ile griden beje, camel tonlarından uçuk pembe ve ekru tonlarına soft renkler ile canlanan trikolar, diğer yandan hakiden, siyaha, zeytin renklerinden beyaza güçlü tonlarla da kendini gösteriyor.

Pratik ama dikkat çekici bir kombin için Koton mağazalarına ya da online alışverişin adresi koton.com’a uğrayan herkes, 29.99TL – 99.99TL fiyat aralığında satışa sunulan birbirinden alternatifli triko modelleri ile dikkatleri üzerine topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT