Koton’un ‘El Emeği Koleksiyonu’, Yaz Sezonunda da Büyülüyor

Koton’un ‘El Emeği Koleksiyonu’, Yaz Sezonunda da Büyülüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton’un ‘El Emeği Koleksiyonu’, Yaz Sezonunda da Büyülüyor

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

Koton’un Anadolu kadınlarının el emeğiyle oluşturulan özel ‘El Emeği Koleksiyonu’ İlkbahar-Yaz 2017, en özel işlerle etnik tarzı modaya taşıyor. Çocuklar ve kadınlar için birbirinden özel tasarımları bir araya getiren koleksiyon yaz modasına çeşitlilik katıyor.

Koton’un Kapsayıcı İş Modeli çerçevesinde hayata geçirdiği ve büyük ilgi gören El Emeği Koleksiyonu, yeni sezona en moda model ve desenlerle adım atıyor. Koton’un elle yapılıp kalple işlenen özel koleksiyonu, İlkbahar-Yaz sezonunda da el emeğinin kıymetini, sıcaklığını ve duygusunu seven herkes için en yeni tasarımlarla Koton mağazalarında yerini alıyor.

Dar gelirli 11 ilden 600 kadının, ekonomik sisteme dahil edilerek yaşam koşullarının iyileştirilmesinin hedeflendiği El Emeği Projesi’nin yeni sezon hazırlığı için daha önce projeye dahil olan Manisa-Soma, Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Adıyaman, Kilis, ve Batman’ın yanı sıra Çanakkale de eklendi.

En Yeni Desenler En Moda Tasarımlara İşlendi
Modanın kalplerle buluşmasının simgesi haline gelen koleksiyonda, sezonun en yeni desenleri, en moda tasarımlara işleniyor. Kadınların kalpleriyle işledikleri Koton El Emeği 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda; dantel ve kumaş üzeri çiçek işlemeli bluzlar, tunikler ve maksi elbiseler ön plana çıkıyor. İnce hırkaların yaka işlemeleriyle vurgulandığı koleksiyonda, kuş işlemeleri bomber ceket koleksiyonun gözdesi oluyor. Beyaz, mavi, pembe ve yeşil tonlarının hakim olduğu Koton El Emeği İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunun en moda parçalarını ise siyah üzerine işli tasarımlar oluşturuyor.

Anne-Kız ürünleri Koton El Emeği Koleksiyonunda
El Emeği Kids özel koleksiyonu annesinin kızı, annesinin stilini taşır diyenler için çocukların gardroplarına çeşitlilik katıyor. Kadın koleksiyonunda yer alan seçili ürünlerin çocukların tarzına uyarlanmasıyla oluşturulan koleksiyonda; çiçek işlemeli mavi, beyaz çizgili gömlekler ve bahar figürlerinin işlendiği siyah ve beyaz renklerdeki t-shirt tasarımları bulunuyor.

61 farklı ürünün yer aldığı koleksiyon, seçili 122 koton mağazasında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT