Kraliçe II. Elizabeth'in Diamond Jubilee Kalemi Visconti'den

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kraliçe II. Elizabeth'in Diamond Jubilee Kalemi Visconti'den

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Visconti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

İtalyan tasarımcılar "Krallara layık" tabirinin bir adım ötesine geçtiler... Visconti'nin Kraliçe II. Elizabeth‘in tahta çıkışının 60.yılı için tasarladığı "Diamond Jubilee" kalemi görenleri büyülüyor.

Kraliçe II. Elizabeth’in 60. Saltanat yılına resmi olarak davet edilen tek kalem firması olan ‘’VISCONTI ‘’bu resmi daveti bir sanat eseriyle taçlandırdı. ‘

Kraliçe II. Elizabeth 60. Yılına Bu Kalemle Giriyor

2012 yılı İngiltere Kraliyet Ailesi için çok büyük önem taşıyor. Aynı yıl içinde hem Kraliçe Elizabeth’in 60. Saltanat Yıldönümü hem de İngiltere’nin en prestijli kulüplerinden biri olan “Army and Navy”nin 175. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Büyük önem taşıyan bu iki yıldönümü için düzenlenen yüksek sosyal profilli organizasyonun resmi davetlilerinden biri de İtalyan kalem devi VISCONTI...

Army&Navy Club 1837 yılında Korgeneral Sir EdwardsBarnes tarafından kurulmuş olan Londra’nın en prestijli, eski ve ayrıcalıklı kulüplerinden bir tanesidir.

Kraliçe II .Elizabeth için tasarlanan kalem. "Diamond Jubilee"ye sadece bir kalem olarak değil tarihte yerini alacak bir koleksiyon parçası, bir sanat eseri olarak bakılıyor.

Army and Navy Club’ın Pall Mall’da bulunan merkezinde gerçekleştirilecek geceye dünyanın en önemli insanları katıldı. Kraliyet Ailesi mensuplarının yanı sıra dünya iş dünyasının zirvesindeki isimlerin, dünya jet-setinin ve sanat dünyasından seçkin davetlilerin katıldığı organizasyonda Kraliçe II Elizabeth için büyük bir titizlikle ve özel olarak tasarımı yapılmış kalem koleksiyonu VISCONTI “Diamond Jubilee” adını verdiği tamamen II. ELİZABETH ‘in 60. Yılına özel olarak tasarlanan kalemde kendisine takdim edildi.

Sınırlı Seride üretilmiş Dolmakalem, kraliyet moru renginde ve platinyum kaplamalı süslemelere sahip 600 parça. ve İmparatorluk yakutu renginde ve altın kaplamalı süslemelere sahip 600 parça. Özel bant ile zenginleştirilmiş ve kraliyet tacı ile süslenmiş. Bu şık dolma kalemler Visconti’nin çok özel ve en değerli kalem ucu olan 23 Kt Paladium DreamTouch kalem ucu ile sunulmakta .

Jubilee koleksiyonunun kraliyet ve imparatorluğu sembolize eden kraliyet moru ve İmparatorluk yakutu olarak iki farklı rengi mevcut.Ayni zamanda limitli dolmakalem ve roller seklinde, kraliyet ailesi ve navy club logolu ozel kutuda ikili set olarak da temin etmek mumkun.

Kalemlerin platinyum ve altın kaplama detayları göz alıyor. İçinde altın tozu ve platinyum tozu ile zenginleştirilmiş süsleme detayıyla renklendirilen tüm dünyada 600 parçalık “Diamond Jubilee” serisi dolmakalemlerin üstündeki kraliçenin tacı ile çok göz alıcı...

Limitli dolmakalemler : 900 Euro . Roller kalemler: 300 Euro

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT