Küçücük ve çok hızlı: Yeni Pentax K-S2 Dijital SLR

Alışveriş Alışveriş Rehberi Küçücük ve çok hızlı: Yeni Pentax K-S2 Dijital SLR

Tarihler: 17 Eylül 2015 Perşembe ~ 17 Kasım 2015 Salı

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2015 ~ Kas 17, 2015

Yaşamın tüm önemli anlarını yakalamak için dahili Wi-Fi özelliğine, hava koşularına dayanıklı gövdeye ve tamamı yeni geri çekilebilir standart zoom merceğe sahip üstün sınıf fotoğraf makinesi Pentax Ricoh K-S2

Dayanıklı ve sağlam SLR fotoğraf makineleri ile kendini tanıtan Pentax Ricoh 20 megapiksel çözünürlüklü yeni Pentax K-S2 fotoğraf makinesini tanıttı. Pentax K-S2 D-SLR 20 mega piksellik AA filtresiz Prime II destekli CMOS görüntü sensörünün yanı sıra su geçirmez özellikli gövde yapısı, dahilî Wi-Fi kablosuz bağlantı ve NFC Yakın Saha İletişim teknolojisi ile öne çıkıyor. Yüksek görüntü kalitesi ve fonksiyonelliği beraber garantileyen Pentax K-S2 dijital SLR fotoğraf makinesi aile bireyleri ve fotoğraf çekmeye meraklı tutkunlar için ideal bir model. Pentax K-S2 beraberinde kit olarak gelen ultra incelikteki hareketli standart zum objektif sadece 1.5 inç yüksekliğe sahip.

Pentax K-S2 dijital fotoğraf makinesi kompakt ve hafif gövde yapısında Pentax'a özgü su geçirmezlik, dahil sarsıntı azaltma sistemi ve loş ve zayıf ışıklandırılmış, hareketli sahneler içeren ya da zorlu hava koşulları gibi ortamlarda hassas ve hızlı otomatik netleme sağlayan Safox X AF odaklama teknolojisi gibi pek çok gelişmiş özelliği bir arada barındırıyor. Çok-açılı, 921K noktacıklı (RGB+Beyaz), 3.0 inç LCD ekran ve Hava Boşluksuz Gövde ile farklı görüntüleme biçimleri elde ediliyor. Tamamen yeni Self Shot Assist kendi kendine çekim yardımcısı mükemmel “selfie” çekimi sağlıyor.K-S2’nin çok açılı LCD ekranı ve ikinci deklanşör tuşu en kolay şekilde öz çekim yapabilmenize yardımcı oluyor.

Dijital fotoğrafların ve video görüntülerin sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla paylaşmanız için dahilî Wi-Fi ve NFC Yakın Saha İletişim Teknolojisi sayesinde kolayca gerçekleştirebilirisiniz. Android ve Apple iOS uygulama mağazalarından ücretsiz ve maliyetsiz olarak indirilerek kullanılabilen özel "Image Sync" uygulaması ile Pentax K-S2 fotoğraf makinesini uzaktan kumanda ile idare edebilir ve fotoğraf makinenizden resimlerinizi ve videolarınızı sosyal ağlarınızda kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Dahili Yakın Alan İletişimi Near Field Communication (NFC) özelliği ile fotoğraf makinenizi akıllı telefonunuza ya da tabletinize bağlamak tek bir tuşla mümkün. K-S2 ile yeni dahil olan ve netliği iyileştiren Clarity Enhancement özelliği görüntülerinize çok daha gerçekçi bir doku görünümü katıyor. Bu teknoloji aslen görüntüleme cihazlarında tam ekranda en iyi görüntüleri elde etmek üzere geliştirildiğinden, çok daha geniş ve çok daha yavaş bir ton değişimi sağlıyor.

Pentax K-S2 dijital fotoğraf makinesinin Clarity Enhancement özelliği görüntülere daha gerçekçi doku etkisi sağlıyor. Orijinal olarak, ekrana sahip cihazlarda tüm ekrana uygun görüntüleri geliştirmek amacıyla geliştirilen bu yenilikçi teknoloji daha kapsamlı ve daha geçişli ton değişiklikleri sağlıyor. Pentax K-S2 kitinde yer alan yeni geliştirilmiş smc Pentax-DA L 18-50mm F4-5.6 DC WR RE mercek ile sunuluyor. Bu ultra ince mercek, 7 adet dairesel diyafram bıçağı ile muhteşem Bokeh görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

Pentax K-S2 gövde olarak siyahi beyaz ve turuncu vurgularla üç farklı renk seçeneği ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca K-S2'ye renk siparişi ile sahip olabilir, kişisel tarzlarınızı ve beğenilerinizi modaya uygun şekilde yansıtabilirsiniz. İki adet dış mekan temalı ürünle beraber yedi adet tema seçeneği sunuluyor. Doğa Koleksiyonunda, Orman Yeşili, Çöl Beji ve Taş Grisi olarak üç

seçenek, Spor Koleksiyonunda ise, beyaz ve Limon Rengi, Siyah ve Pembe, Yarış Çizgili Beyaz ve Yarış Çizgili beyaz olarak dört seçenek bulunuyor.

www.pentax.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT