Küçük Evleri Ustalıkla Büyüten Çözümler İçin: Doğtaş’tan Yeni Loft Serisi

Küçük Evleri Ustalıkla Büyüten Çözümler İçin: Doğtaş’tan Yeni Loft Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Küçük Evleri Ustalıkla Büyüten Çözümler İçin: Doğtaş’tan Yeni Loft Serisi

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Doğtaş’

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Günümüzde daralan yaşam alanlarına sadeliği ve fonksiyonelliği ön planda tutarak tasarımlar geliştiren mobilyanın ustası Doğtaş’ın yeni serisi Loft ile evde geçen zamanlar keyifleniyor.

Meşe-beyaz uyumu ile doğallığın ve yalın çizgilerin buluştuğu Loft Serisi, evde ferahlığı sağlarken, fonksiyonel detaylarla evde geçirilen zamanların artmasını sağlıyor.

Loft Serisi’nde dar m2’lere göre düşünülen modül boyutları, kişiselleştirilebilir ve çok fonksiyonel hale getirildi. Seri içinde yer alan sabit ve açılır yemek masası, küçük alanlar için tasarlandı.

Home office çalışanların hayatını kolaylaştıracak kitaplık, çalışma masası ve vitrini ile göz kamaştıran Loft Serisi’nin, fonksiyonelliğiyle dikkat çeken orta sehpası, çekmeceli ve üstü döşemeli modüler tepsisi de evlerde konfor imkanı sunuyor. Seride yer alan bazalı karyolanın başucundaki 2 adet usb girişi ve depolama alanı ile de fonksiyonelliği bir üst seviyeye çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT