Kulplu Bardaklar ile Çaya Heyecan Katın!

Kulplu Bardaklar ile Çaya Heyecan Katın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kulplu Bardaklar ile Çaya Heyecan Katın!

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Nisan 2018 Perşembe

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Nis 19, 2018

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan katan LAV, günün her saati başka bir zevki olan çayı, büyük bardaklarda içmeyi sevenlere Elegan ve Venüs kulplu bardakları öneriyor. Klasik modellere modern bir yorum katan LAV Elegan ve Venüs kulplu bardakları, hem çaya ayrı bir lezzet katıyor hem de küçük molalarınıza ve sohbetlerinize keyif katıyor.

Modern ve yalın tasarımıyla içinizi ısıtacak LAV’ın Elegan ve Venüs kulplu bardaklarına, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Vazgeçilmez içeceğimiz çay, LAV Venüs ve Elegan kulplu bardakları ile daha zarif, daha estetik ve keyifli… LAV’ın yenilikçi anlayışını akordeon formu ve zarif kulbuyla yansıtan LAV Elegan kulplu bardak, dostlarla edilen sıcacık sohbetlere, kendiniz için hazırladığınız küçük molalara ayrı bir lezzet ve keyif katıyor. Sunumuyla hem çaya hem de ikramlara ayrı bir yenilik ve heyecan katan Elegan kulplu bardak ile çayınızın bitmesini hiç istemeyeceksiniz.

İsmini eski Roma tanrıçası Venüs'ten alan ve hareketli formuyla çay sunumlarına estetik katan LAV Venüs kulplu bardak ise elinizden hiç bırakmak istemeyeceğiniz çay eşlikçiniz olmaya aday. Özgün tasarımıyla günün hangi saati olursa olsun çay keyfini ihtişamlı bir sunuma dönüştüren Venüs kulplu bardak, kendinizi çay içerken özel hissettirecek tüm detaylara sahip. Çayın yanı sıra bitki çayları, sütlü kahve ve salep gibi içecekler de LAV'ın Elegan ve Venüs kulplu bardakları ile modern ve ilham verici bir sunuma kavuşuyor.

Elinize tam oturacak kulpları ve geniş hacimleriyle fark yaratan LAV Elegan ve Venüs kulplu bardakları, tüm LAV satış noktalarında ve www.lav.com.tr internet mağazasında yenilik tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT