Kusursuz Güzellik

Tarihler: 27 Mart 2013 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2013 Pazartesi

Firma: Yeni İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2013 ~ May 27, 2013

Victoria Secret Meleği Nina Agdal’ın güzelliğiyle birleşen Yeni İnci 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu sayesinde hem günlük, hem de abiye giymek sorun olmaktan çıkacak…

Yeni İnci’nin iç giyim koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı ürünlerle kendiniz her zaman rahat ve güzel hissedeceksiniz…

Yeni İnci’nin vücut kusurlarını kapatan ürünleri, bayanların en büyük yardımcısı… Yoğun talep üzerine üretilen, gelinlik ve gece kıyafetleri için ideal özel büstiyerler, korseler, atlet- külot takımları, sütyen ve babydoller bayanların zevkle giyebileceği ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca Yeni İnci’nin geniş beden aralığına sahip ‘minimiser büstiyeri’ bu özellikleriyle sektörde ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

Kırmızı, beyaz, siyah gibi klasik renklerin yanı sıra farklı kıyafetlerle de kolaylıkla kombin edebileceğiniz desenli, dantelli ve ara renkten oluşan parçalar da Yeni İnci koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Yeni İnci İlkbahar Koleksiyonu, seçkin satış noktalarında ve www.yeniincistore.com online satış sitesinde…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT