Kusursuz Tasarım : İncelik, Bu Kadar Görkemli Olmamıştı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kusursuz Tasarım : İncelik, Bu Kadar Görkemli Olmamıştı

Tarihler: 29 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 29 Ekim 2012 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2012 ~ Eki 29, 2012

Harika Tasarımı ile İş Dünyasına Hız ve Heyecan Getirmeye Hazırlanan Samsung Yeni 9 Serisi Dizüstü Bilgisayarlar Raflarda Yerini Almaya Hazırlanıyor.

Dijital medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung Electronics Co. Ltd’nin rakipsiz özelliklere sahip, dünyanın en ince ve en kompakt dizüstü bilgisayarı Yeni 9 Serisi Ağustos ayından itibaren Türkiye’de kullanıcıları ile buluşuyor. Yeni 9 Serisi, Samsung'un dizüstü bilgisayar sektöründeki yaratıcı ustalığını ortaya koyarken özellikle iş dünyasının yoğun profesyonelleri için de yenilikler sunuyor.

Üstün kalitede teknoloji arayan iş adamları için tasarlanan, iş gezilerinde ve toplantılarda tüm ihtiyaçları karşılayan Samsung 9 Serisi ince ve kompakt gövde yapısına sahip olma özelliği de taşıyor.

Harika tasarımı ile de dikkat çeken, çarpıcı inceliğinin yanında üstün performansı ile de iş dünyasının tüm beklentilerini karşılamaya hazır olan Yeni 9 Serisi Samsung dizüstü bilgisayarlar; Ağustos ayından itibaren Türkiye’deki Samsung kullanıcıları ile buluşuyor.

Ustalık Tasarımla buluşuyor
İş dünyasına yeni bir heyecan ve işlevsellik getirmeye hazırlanan Samsung 9 Serisi dizüstü bilgisayarlar; performanstan ve işlevsellikten ödün vermeden en üst düzeyde tasarıma ulaşabilmek için tasarlandı. Ürünün 33.000 saatlik ön hazırlık aşamasının 9.000 saati tasarım çizimi ve maket çalışması ve 24.000 saati de Ar-Ge çalışmasından oluştu.

LED ekranı, klavye, anakart, kablolar, fanlar ve batarya gibi en temel parçalar 9 Serisinin ekstra ince, tek parçadan oluşan gövdesine sığabilmesi için özel olarak yeniden tasarlandı. Ekranın kenar kalınlığını minimize etmek ve ekran boyutunu bir inç artırmak için Samsung'un MaxScreen teknolojisi kullanıldı. İlk defa Samsung 9 Serisi’nde sunulan dünyanın en ince ve en kompakt 15 inçlik premium dizüstü bilgisayarında, 15 inçlik pırıl pırıl bir ekran 14 inçlik şık bir kasa içine sığdırılmış bulunuyor. Gerçek düz tasarımlı, 14,9 milimetre (0,58 inç) kalınlığında ve yalnızca 1,58 kg (3,5 lb) ağırlındaki yeni 15 inçlik 9 Serisi diğer mevcut 15 inçlik ince ve hafif dizüstü bilgisayarlara göre neredeyse %50 oranında daha kompakt bir yapıya sahip.

Yalnızca 12,9 mm (0,5 inç) kalınlığında olan 13 inçlik 9 Serisi ise sadece 1,16 kg (2,6 lb) ağırlığı ve önceki modelinden bile %28 daha küçük tasarımı ile ince ve hafif dizüstü bilgisayar sektöründe gerçek bir devrim yaratıyor.

Üstün Performans
Gücü ve performansı 3. nesil Intel® Core™ i5 işlemci, 4GB bellek ile sağlanan Samsung Yeni 9 Serisi; en iyi performans ve deneyim için tercih edilen 128 GB SSD (Solid State Disk) ile rakipleri arasında fark yaratıyor.

Samsung Fast Solutions'un çözümleriyle, Yeni 9 Serisi ürünleri 9,8 saniyede açılıyor. Fast Start ile 2 saniyede uyku modundan normal çalışmaya geçerken Fast Browsing ile 2 kat hızlı web taraması yapıyor. 15 ve 13 inçlik 9 Serisi’nin pil ömrü de 10 saate kadar uzuyor. %180 daha parlak HD+ SuperBright Plus yansımasız ekran dış mekanlarda bile net görüntü sağlarken 160 derecelik görüş açısı konforlu bir izleme deneyimi sunuyor.

Otomatik ışık algılayıcısına sahip ekran ve arkadan aydınlatmalı klavye ile çevredeki ışık koşullarına uyum sağlayama özelliğine sahip 9 serisi en karanlık ya da aydınlık ortamlarda bile maksimum kullanım kolaylığı ve en uygun parlaklığı sunuyor.

Tasarımdan Gelen Kullanım Kolaylığı
Yeni 9 Serisi’nde bulunan geniş ve çok noktalı dokunma paneli kullanıcılara bir yandan daha iyi kontrol imkanı verirken diğer yandan da yanlışlıkla yapılan hareketlerin azaltılmasına yardımcı oluyor. Sahip olduğu cam kaplama ve görüntü algılayıcısı ile kolay ve hassas bir kullanım olanağı sağlayan yeni 9 serisi, optimize edilmiş kablosuz performansı ile de her yerden kolayca internete bağlanabiliyor.

Samsung 9 Serisi ile bilgisayarların ayarları da her zamankinden daha kolay yapılıyor. Bilgisayarda bulunan Easy Settings özelliği ile klavye kısa yolları kullanılarak tek tuşla çalıştırılabiliyor.

Özel Aksesuarlar
Samsung’un yeni 9 Serisi iş dünyasının profesyollerinin yaşamlarını kolaylaştırırken lüks İtalyan markası Valextra'nın işbirliği ile tasarlanan bilgisayar çantası ve kılıflarıyla da 9 Serisi dünyasında ayrıcalık yaratıyor.

Satışa Sunulma Bilgisi
Samsung Yeni 9 Serisi Türkiye’de Ağustos ayından itibaren $1399+KDV’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Ürünlerle ilgili daha fazla bilgi ve multimedya içeriği için www.samsung.com.tr ya da www.facebook.com/samsungnotebook ‘u ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT