Lacivert Tutkusu Fossil Saatlerini Etkisi Altına Aldı!

Lacivert Tutkusu Fossil Saatlerini Etkisi Altına Aldı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lacivert Tutkusu Fossil Saatlerini Etkisi Altına Aldı!

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Fossil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Fossil saatleri, yeni sezonda lacivert tonlarını çok fonksiyonlu saat modelleriyle buluşturuyor.

Townsman mekanik otomatik kahve kayışlı erkek saat modeli, vintage tasarımlardan ilham alıyor. Şık paslanmaz çelik kasası ve parlak kristal lensi, lacivert kadranı ve elegant kahverengi deri kayışı, modelin dikkat çeken özellikleri arasında. 44mm kasa çapı, 12mm kasa kalınlığı, 5 ATM su basıncına dayanklılığı ise modelin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Tailor’ın minimalist tasarımı olan feminen stile sahip Tailor Multifunction lacivert deri kayışlı kadın saat modelinin çok fonksiyonlu makinesi, paslanmaz çelik kasa ve şık deri kayışla buluşarak günün her saatine uygun şıklığı bileklerinize taşıyor. 34mm kasa çapı, 5 ATM su basıncına dayanıklılık özelliğine sahip Tailor Multifunction saat modeli, casual stilden şık davetlerinize kadar size her an eşlik etmeye hazır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT