LC Waikiki’de Bayram Neşesi Başlıyor

LC Waikiki’de Bayram Neşesi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’de Bayram Neşesi Başlıyor

Tarihler: 06 Eylül 2016 Salı ~ 06 Kasım 2016 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2016 ~ Kas 6, 2016

LC Waikiki, bu bayram şık olmak isteyen tüm aile fertlerinin tercihi olacak.

Bayramın neşeli havası yavaş yavaş kendini göstermeye başlamış ve heyecan tüm aileyi sarmışken, bayram ziyaretlerini en şık haliyle gerçekleştirmek isteyenler, LC Waikiki’nin koleksiyonları ile hem şık hem de rahat bir stil sahibi olacaklar.

LC Waikiki’de erkekler sade şıklıkları, kadınlar ise zarif kombinleri ile göz dolduracak
LC Waikiki bu bayram, erkekler için triko ve örme blazer ceketler, renkli gömlekler, chino pantolonlar ve vazgeçilmez denimler ile trendy bir şıklık yaratacak. Mavi ve toprak tonları, gri, siyah gibi farklı renklerin pastel detaylarla birleştiği koleksiyonda son dokunuşlar oxford ve loafer ayakkabılar ve deri kemerler ile yapılacak.

Kadınlar ise bu bayramda, soft pembe, beyaz, siyah, kırmızı, ekru tonlarının ağırlıkta olduğu tasarımlar ile dikkat çekecek. Skinny jeanler ince gömlekler ile kombinlenip desenli fularlar ile tamamlanırken, ince trikolar serin gecelerin kurtarıcısı olacak. Elbise ve etekten vazgeçemeyen kadınlar için maxi ve midi boy modeller favori parçalar olarak göze çarpıyor.

Bayramın neşesi minikler en şık halleriyle karşımıza çıkacak
Kız çocukları, askılı etekler, renkli denim salopetler, desenli ve fırfır detaylı gömlekler ve kapitoneli spor eteklerle bayramı bayram edecekler. Parıltılı çantalar ve renkli babetler ise son dokunuş için iyi bir tercih olacak.

Erkek çocuklar, renkli pantolon, gömlek ve papyon üçlüsüyle oldukça sevimli bir tarza bürünürken, rahatlığından ödün vermek istemeyen küçük beyler ise eğlenceli baskıların olduğu tişörtler ve şortlar ile dinamik bir stil yaratacaklar. Naturel tonların dikkat çektiği koleksiyonda pantolon askısı, kemer ve papyonlar fark yaratacak parçalar olarak öne çıkıyor.

Birbirinden farklı renk tonlarının ve desenlerin öne çıktığı LC Waikiki bebek koleksiyonunda kız bebekler için sayısız elbise seçeneğinin yanı sıra baskılı tişörtler, desenli hırkalar, denim pantolonlar ile bayramlık için birçok seçenek sunuluyor.

Şık ceket ve yeleklerle bayram kutlamalarında iddialı olacak erkek bebeklerin kombinleri desenli gömlekler, papyon ve pantolon askısı ile tamamlanacak. Bayramda da rahatlığı tercih edecek erkek bebekler için eğlenceli baskıların yer aldığı tişörtlere ise renkli pantolonlar eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT