LC Waikiki’de Sezonunun Son İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’de Sezonunun Son İndirim Fırsatı

Tarihler: 15 Ağustos 2013 Perşembe ~ 15 Eylül 2013 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2013 ~ Eyl 15, 2013

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, 2013 yaz sezonunun sonuna yaklaşırken muhteşem fırsatlarla moda severlerin yüzünü güldürüyor. Yaz renklerinden oluşan koleksiyonuyla dikkat çeken LC Waikiki, 15 Eylül 2013 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında kırmızı etiketli ürünlerde yüzde 60’a varan indirim fırsatı sunuyor.

Turuncu, turkuaz, indigo, yeşil, sarı gibi sıcak renkler, safari ve deniz temalı ürünlerle sıcak yaz havasını tüm mağazalarında estiren LC Waikiki; hem gündüz hem gece şıklığı için misafirlerine geniş bir yelpaze sunuyor. Rengarenk eteklerin, şortların, elbiselerin yer aldığı LC Waikiki 2013 Yaz Koleksiyonu’nda yaz rahatlığının simgesi olan sandaletler, şık çantalar, hasır şapkalar ve plaj ürünleri de dikkat çeken parçalar arasında.

LC Waikiki’nin yaz koleksiyonunda yer alan en gözde ürünlere ulaşmak ve sezonun yüzde 60’a varan son indirim fırsatıyla buluşmak için en yakın LC Waikiki mağazasını ve www.lcwaikiki.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT