LC Waikiki’den Renkli Bayramlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’den Renkli Bayramlar

Tarihler: 30 Eylül 2014 Salı ~ 12 Ekim 2014 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2014 ~ Eki 12, 2014

Türkiye’nin moda perakende lideri LC Waikiki’de, bu bayram da çocukları süprizler bekliyor. Yüzlerce farklı modeli bir arada sunan LC Waikiki, her yaştan ve her bedenden çocuğun bayramına renk katmaya hazırlanıyor.

Çocukların hevesle beklediği bir bayram daha yaklaşıyor. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da LC Waikiki’de çocukları rengarenk seçenekler bekliyor. LC Waikiki’nin Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan bayramlıklarda yok yok. En sevilen karakterlerden, sevimli hayvanlara, şapkadan ayakkabıya her yaştan çocuğun zevkle giyeceği bayramlıklar LC Waikiki mağazalarında.

İyi giyinmeyi seven çocuklar, LC Waikiki’de aradıkları her şeyi bulacaklar

Çocuklar için zengin bir koleksiyon hazırlayan LC Waikiki’de yeni bayramlıklarıyla tanışmak için sabırsızlanan kız çocuklarını oldukça keyifli tasarımlar bekliyor. Sevimli hayvan figürleri ve harf baskılarla renklenen kız çocuk serisinde pileli etekler, çiçek ve leopar desenli denim slim pantolonlar, triko hırkalar öne çıkıyor.

Erkek çocuklar için ise lacivert, kırmızı, bordo ve gri tonlarındaki beyzbolcu ceketleri oldukça dikkat çekici. İçi elyaf dolgulu yelekler, spor giyinmenin rahatlığından vazgeçmeyen çocuklar için eşofman altları, dokuma pantolonlar ile rakam, grafik baskılı, hayvan figürlerinin kullanıldığı tişört ve sweatshirtler çocukların yaratıcı ve eğlenceli doğasını yansıtıyor.

Minik bebekler için kocaman bir koleksiyon

LC Waikiki hazırladığı özel seride bebekler için de yüzlerce alternatif sunuyor. Kız bebekler için ekru, tozpembe, indigo ve gri renkler öne çıkarken, sweatshirtler, örme badiler, hırkalar, denim ve dokuma pantolon, etek ve taytlarla eşleşen üstler bebeklerin şıklığını tamamlıyor.

Erkek bebeklerin kostümlerinde denizci teması bu bayram çok gözde. Kırmızı, lacivert ve kahve tonlarındaki uzun kollu badi ve sweatshirtler, dokuma gömlekler, hırkalar ve kazaklar minik erkeklerin sonbahar şıklığını rahatlıkla birleştiriyor.

Her yaştan, her beden çocuklar için farklı tasarımlar ve eğlenceli kıyafetlerle bu yıl da miniklerin bayram sevinci LC Waikiki ile daha da renkleniyor.

LC Waikiki Mağazacılık hakkında

1985 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki “iyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki büyüme serüvenini 17 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki bugün 23 ülkede 500’e yakın mağazayla hizmet vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT