LC Waikiki’den Yaza Damga Vuracak Parçalar

LC Waikiki’den Yaza Damga Vuracak Parçalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’den Yaza Damga Vuracak Parçalar

Tarihler: 19 Temmuz 2017 Çarşamba ~ 19 Eylül 2017 Salı

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2017 ~ Eyl 19, 2017

LC Waikiki, 2017 yazının en popüler çizgilerini bir araya getiriyor; floral desenler, fırfırlar, nakış işlemeler, asimetrik kesimler ve tüm zamanların olmazsa olmazı dantel detaylar… Askılı çantalar, cluchlar ve kemerler, LC Waikiki yaz koleksiyonunun en önemli tamamlayıcıları arasında yerini alıyor. LC Waikiki kadınına bu yaz kendi tarzını yansıtma imkanı veren koleksiyon, aynı zamanda sezonun trendlerini yakından takip ediyor.

LC Waikiki Yaz koleksiyonu, sıcaklara meydan okuyan tiril tiril parçalarla yazı karşılıyor. Kadın koleksiyonunda yer alan şifon bluz, etek ve pantolonlar yazın serin bir şıklık sunuyor. Sezonun öne çıkan çizgilerinin hakim olduğu kadın koleksiyonunda zamansız parçalar da göze çarpıyor!

Canlı renklerin tüm cesurluğuyla kullanıldığı LC Waikiki yaz koleksiyonunda, desenler ve çizgiler sade tonlara eşlik ediyor. Yaz sıcağında omuzları açıkta bırakan modeller, yüksek bel skinny pantolonlarla kombinlenirken önü kısa arkası uzun desenli etekler şifon bluzlarla kullanılıyor. Tüm yaz şıklığın en büyük tamamlayıcısı beyaz pantolonlar da kadınlara her daim rahatlık ve tarz yaratma imkanı sunuyor. Renkli askılı çantalar, mesajı içeren baskılı cluchlar ve pastel tonların kullanıldığı kemerler şıklığı tamamlayıcı rol üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT