LC Waikiki’nin Efsane Tişörtü Geri Döndü

LC Waikiki’nin Efsane Tişörtü Geri Döndü

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’nin Efsane Tişörtü Geri Döndü

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

LC Waikiki, İstinye Park AVM’deki mağazasını yeni konsepti ile 11 Mart’ta açıyor. Sevenleriyle yeni yerinde yeni yüzüyle buluşacak olan LC Waikiki, bu açılışa özel olarak 90’lı yılların sevilen ve o döneme damgasını vuran nostaljik tişörtlerini sınırlı sayıda nostaljik poşetiyle satışa sunacak.

LC Waikiki, 90’lı yıllarda çocukları mutlu eden efsane tişörtleriyle bizleri yeniden buluşturuyor. Unutulmaz ve eğlenceli tişörtler, sınırlı sayıda üretimle 11 Mart’ta sadece İstinye Park mağazasında nostaljik poşetleriyle satışa sunulacak.

LC Waikiki, İstinye Park AVM’deki yeni mağazasının özel iç mimarisiyle müşterilerine daha konforlu bir alışveriş ortamı sunarken, 90’lı yılların tişörtleri açılışa özel olarak satışa sunulacak.

İstinye Park mağazasının açılışına özel blogger Tuğba Tunçkaya Casual, Vision ve Active Wear koleksiyonlarından LC Waikiki müşterilerine özel kombinler hazırladı. Tuğba Tunçkaya stil önerileriyle saat 14.00-16.00 arasında takipçileriyle mağazada buluşacak.

1988 yılında Fransa’da kurulan ve 1997 yılında bir Türk markası olan LC Waikiki, bugün 36 ülkede 750’yi aşkın mağazasıyla ulaşılabilir modanın adresi. Her tarz ve bütçeye hitap eden ve birbirinden farklı konseptler içeren ürünler sunan LC Waikiki, müşterilerine her zaman daha iyisini sunmak amacıyla geliştirdiği bu yeni konsept mağazasında ferah ve geniş bir alanda keyifli alışveriş yapma fırsatı sağlayacak. Kadın, erkek, genç, çocuk ve bebek bölümlerinin yanı sıra aksesuar bölümünün de yer aldığı mağazada çocukların alışveriş yaparken eğlenebileceği aktivite alanları da yer alıyor.

LC Waikiki, yeni yerinde, yeni konsepti ile müşterilerine keyifli alışveriş deneyimini yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT