LCW Home Çocuk Koleksiyonunda Şimşek Mcqueen

LCW Home Çocuk Koleksiyonunda Şimşek Mcqueen

Alışveriş Alışveriş Rehberi LCW Home Çocuk Koleksiyonunda Şimşek Mcqueen

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

LCW Home, Disney.Pixar’ın sevilen kahramanlarından “Arabalar” için yeni bir koleksiyon hazırladı.

LCW Home, Disney.Pixar'ın, her yaştan çocuğun keyifle izlediği “Arabalar” filmine özel nevresimden perdeye, dekoratif yastıklardan havluya birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı bir koleksiyon hazırladı.

Çocuklar “Arabalar” desenleriyle daha mutlu
Piston Kupa'sını almak üzere yola çıkan ‘çaylak’ yarışçı Şimşek McQueen’in maceralarının yer aldığı serinin 3. filmi 16 Haziran'da vizyona girecek.

Her tarz ve bütçeye uygun, birbirinden farklı konseptler içeren LCW Home, her zevke uygun ve birbiriyle uyum içinde tasarımlar sunduğu koleksiyonuyla kendi tarzını yansıtmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor. Kaliteli ürünlerini uygun fiyatla tüketicisiyle buluşturan LCW Home ürünleri, yüzde 100 pamuklu ve sık dokuma tekniğiyle üretiliyor. LC Waikiki, bütün kategorilerinde olduğu gibi Home ürünlerinde de ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutuyor.

LCW Home çocuk koleksiyonunda Şimşek Mcqueen’in yanı sıra Disney’in tüm koleksiyonları Türkiye genelinde 106 mağazada satılıyor.

LCW Home’un tüm ürünlerine Türkiye genelinde 56, yurt dışında 10 olmak üzere toplamda 66 mağazada ve www.lcwaikiki.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT