LCW Home’dan Anneler İçin En Güzeli

LCW Home’dan Anneler İçin En Güzeli

Alışveriş Alışveriş Rehberi LCW Home’dan Anneler İçin En Güzeli

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

LCW Home’un, Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyon annelerin gönüllerinde taht kuracak.

Her tarz ve bütçeye uygun, birbirinden farklı konseptler içeren LCW Home, anneler günü için özel koleksiyon hazırladı. 1 – 14 Mayıs tarihleri arasında, alınacak tüm ürünlerde ise ayrıca %20 indirim imkanı sunuyor.

LCW Home, gül ve lavanta desenli iki ayrı gruptan oluşan ürünleri içerisinde yer alan nevresim takımları, bornozlar, havlular, pikeler, kırlentler, masa örtüleri, mutfak önlükleri, çerçeve, bez çanta, pike takımı gibi aksesuarları ile annenizi mutlu edecek hediye önerileri sunuyor.

Koleksiyonda yer alan anne ve çocukların bir örnek kullanabilecekleri bornoz takımları, mutfak önlüklerinin yanı sıra Anneler Günü’ne özel mesajların yer aldığı ikili yastık kılıfları keyifli hediye önerileri olarak yer alıyor.

LCW Home, her zevke uygun ve birbiriyle uyum içinde tasarımlar sunduğu koleksiyonlarıyla kendi tarzını yansıtmayı sevenler için şık alternatifler sunuyor. Kaliteli ürünlerini uygun fiyatla tüketicisiyle buluşturan LCW Home ürünleri, yüzde 100 pamuklu ve sık dokuma tekniğiyle üretiliyor. LC Waikiki, bütün kategorilerinde olduğu gibi Home ürünlerinde de ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutuyor.

Türkiye genelinde 51, yurt dışında 9 olmak üzere toplamda, 60 mağazada bulunan LCW Home ürünlerine www.lcwaikiki.com web sitesinden de ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT