Lee ile 30’lardan İlham Alınarak Tasarlanan Yeni Modeller

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lee ile 30’lardan İlham Alınarak Tasarlanan Yeni Modeller

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Efsanevi denim markası Lee, 1930’lu yılların ikonik modellerini günümüze yorumluyor, ortaya renkli ve her duruma uygun birbirinden farklı modeller çıkıyor.

2012 sezonunda Lee, arşivlerindeki tasarım harikası olan Daren’ı kullanarak günümüze uyarlıyor ve 1930’ların orijinal parçalarından izler taşıyan yıkamalar ve benzersiz detaylarla birleştirdiği tarzıyla yeniden sunuyor. Dar paçanın modern, benzersiz detaycılıkla bir araya geldiği Daren; sol taraftaki renkli yaması, turuncu dikişleri ve askı düğmeleri ile Daren, 1930’ların orijinal Lee 101 Rider Jean’lerine sadık kalınarak hayata döndürülüyor. Cool tarzları su götürmez olan bu jeanler, her türlü görünüme hava katıyor ve inanılmaz derecede modern görünüyor.

Yaşamınızın her anında farklı kombinlerle kullanabileceğiniz bu jeanleri kolej modeli, düğmeli ve polo yakalı bir parça ya da canlı renkteki bir şambre gömlek ile kullanarak iş ortamında bile rahatlıkla giyebilirken, rahat ve asi bir görünüm için sade beyaz bir tişört ile son derece cool ve güven dolu bir duruş sergileyebilirsiniz.

Lee hem erkek hem de kadın koleksiyonlarında en popüler jean modellerinden oluşan özel yelpazesine aynı şakacı yaklaşımla, daha renkli bir hava kazandırmıştı. Şimdi ise ferah, eğlenceli ve giyimi kolay bir görünüm için, bir dizi kaliteli tişörte pop parlaklığı kazandırıyor.

Bu serideki bütün jeanler, koyu yıkamalardan, vintaj yıkamalara kadar geniş bir yelpazede sunulan en kaliteli denimlerden dikiliyor ve her biri, iplikler ya da deri yama sayesinde bir renk farklılığı yaratıyor. İster mavi ya da kırmızı seçin, isterseniz turuncu ya da yeşilden yana tercih yapın, bu sene Lee jeanler ile çok daha farklı geçecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT