Legomatik Detaylar

Legomatik Detaylar

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 17 Mart 2018 Cumartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2018 ~ Mar 17, 2018

Tokyo’nun geleneksel, teknolojik ve rafine ruhundan alınan ilhamla tasarlanan Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, birbiriyle kolay eşleşebilen, legomatik detaylara sahip farklı parçaları bir araya getiriyor.

Bu sezon Cacharel erkeği için önemli parçalardan olan yelek modelleri, kolay eşleşmenin en güzel örneklerini veriyor. Yelek içi katları artırarak fonksiyonel, yelek içi katları azaltarak sıcak ve samimi bir görünüm sergilemek mümkün. Şıklığı ve gece detaylarını temsil eden şal yaka, kruvaze kapama Cacharel yelekleri, son derece geleneksel mikro yünlü kumaşlarıyla ve kuş gözüne benzer küçük jakar desenleriyle göz dolduruyor. Bu yelekler istendiği zaman denim pantolon üzerine, istendiği zaman takım elbisenin içine, istendiğinde zaman içine tişörtle, istendiği zaman da son derece resmi bir gömlek ve kravatla kullanılabiliyor. Cacharel yelekleri, modern bir duruş sağlayan ütü dikişli pantolonlarla Tokyo’nun rafine ve net görüntüsünü sergileyen monokrom bir görünüm veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT