Lenovo CES 2018’de Gerçekliğe Meydan Okudu

Lenovo CES 2018’de Gerçekliğe Meydan Okudu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo CES 2018’de Gerçekliğe Meydan Okudu

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

Lenovo’nun Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2018’de sergilediği yeni cihazları, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, akıllı teknolojiler ve kurulan güçlü ortaklıklar ile geleceği yeniden şekillendiriyor.

Lenovo Las Vegas’ta CES 2018 Fuarı'nda, çok sayıda yeni ürün tanıttı. Bu yeni akıllı cihazlar, cep telefonundan PC’ye ve ev ortamında kullanılan cihazlara kadar kullanıcılara daha üstün bir gerçeklik deneyimi sunuyor.

Fuarda sergilenen dünyanın ilk bağımsız Daydream VR gözlüğü olan Lenovo Mirage™ Solo, bugüne kadar olan sanal gerçeklik deneyimlerini keşfetmenin en yeni yollarından birini sunuyor. Lenovo Mirage™’ın cep boyutundaki “konumlandır ve çek” özellikli, çift 13MP balık gözü ve 180 x 180° görüş alanıyla 3 boyutlu fotoğraf ve video çekmek için kullanılan kamerası ile hayatınızın en değerli anlarını yakalayabilir ve bu o anları 3 boyutlu olarak canlandırabilirsiniz.

Çekilen fotoğrafları ve videoları izlemek veya paylaşmak için Google Photos™ ve YouTube™ hesaplarınıza yükleyebilir ve Mirage Solo VR gözlüğü ile izleyebilirsiniz. Ürün, yüksek kaliteli çift kamera, yerleşik Wi-Fi ve LTE sürümünde X9 LTE hücresel modem içeren Qualcomm Connected Camera® Platform ile birlikte geliyor.

Ayrıca bu başlığı kullanarak Google Daydream'in sanal gerçeklik platformundaki WorldSense™ hareket izleme teknolojisini kullanan ilklerden biri olabilirsiniz. WorldSense™’i kullanarak istediğiz mekanda özgürce hareket edebilirsiniz. Dilerseniz Eyfel Kulesi’nde manzaranın tadına varabilir, dilerseniz Everest Dağ’ına çıkabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT